Tervetuloa suorittamaan Supermassa 6kk treenisuunnitelmaa!

Seuraava puolivuotinen on todella voimakkaasti lihaksistoa ja hermostoa kuormittavaa treeniä, joten painotan tähän alkuun heti kaksi asiaa:

a) tämä suunnitelma on tarkoitettu harjaantuneille lihaskuntoharjoittelijoille, sinulla täytyy olla mielellään yli 3 vuoden kokemus säännöllisestä harjoittelusta.

b) MUISTA syödä PALJON ja levätä riittävästi. Kun treenit ovat perusvoimakausilla 5 kertaa viikossa, riittävä lepo tarkoittaa sitä, että 2 päivää viikossa on totaalista lepoa. Et saa nostaa mitään maitopurkkia painavampaa saatikka ottaa juoksuaskelia.

Toki tämä puolivuotinen ei ole alusta loppuun täyttä tykitystä, vaan säännöllisin väliajoin tehdään lihaksistoa ja hermostoa palauttelevaa voimakestävyysharjoittelua.

  1. Perusvoima 1 (viikot 1 - 5)
  2. Voimakestävyys 1 (viikot 6 - 7)
  3. Perusvoima 2 (viikot 8 - 12)
  4. Voimakestävyys 2 (viikko 14)
  5. Perusvoima 3 (viikot 15 - 19)
  6. Voimakestävyys 3 (viikot 20 - 21)
  7. Perusvoima 4 (viikot 22 - 26)

Puolen vuoden aikana tulee siis neljä keskenään erilaista lihasmassaa kasvattavaa perusvoimakautta. Sen lisäksi että treenijaot ovat kausien välissä erilaisia, niin niissä käytettävät tehokeinot vaihtelevat. Näin saadaan varmistettua se, että lihaksisto saadaan yllätettyä yhä uudelleen ja sen saama kasvuärsyke on maksimaalinen.

Jokaisessa vaiheessa kerron mitä treenaat, miksi treenaat ja miten treenaat. Tiedän, että motivaatiosi säilyy huomattavasti paremmin, kun jokaisessa vaiheessa käydään läpi miksi treenataan milläkin tavalla 🙂

Ok, valmis?

Aloitetaan!

<---Seuraava sisältö vain jäsenille--->

Liity jäseneksi ja jatka lukemista