Salitaustaa omaavan 6kk suunnitelma

"Et ole koskaan liian vanha asettaaksesi uutta tavoitetta tai unelmoidaksesi uutta unelmaa." - C.S.Lewis


Tämä ohjelma sopii niille, jotka ovat jo käyneet salilla, mutta jotka ovat jostain syystä juttuneet paikoilleen kehityksessä tai harjoittelusta on jonkin verran aikaa. Myös aktiivisen saliharrastajan on syytä välillä piipahtaa lihaskestävyys ja voimakestävyyskaudella, jotta keho saa uudenlaista treeniä ja herätteitä.

Puoli vuotta koostuu lihaskestävyys- ja voimakestävyysharjoittelusta sekä perusvoimaharjoittelusta. Lihaskestävyyteen ja voimakestävyyteen käytetty aika on lyhyempi, sillä jo aikaisemmin saliharjoitteluun tottunut kroppa sallii nopeamman etenemisen kuin aloittelijalla.

Huom!

Vaikkakin Fitness Akatemian pääpaino on lihaskuntoharjoittelussa ja kuntosalilla, cardiovaskulaarista treeniä ei saa unohtaa. Suosituksemme on, että käyt vähintään 2 kertaa viikossa n. 45 minuutin lenkillä. Lenkki voi olla kävely-, juoksu- tai vaikka pyöräilylenkki. Pääasia on, että saat yhtäjaksoista hieman sykettä nostavaa liikuntaa säännöllisesti. Varsinkin painonhallinnassa cardio on ensiarvoisen tärkeää.

Lataa puhelimeesi lempimusiikkiasi tai mielenkiintoisia äänikirjoja tai pyydä ystäväsi mukaan lenkille. Huomaat pian nauttivasti niistä enemmän kuin päiväunista aikaisemmin 🙂

Mutta mennäänpä jo varsinaiseen asiaan!

Lihaskestävyys (Viikot 1-8)

Lihaskestävyysharjoittelussa palautuminen sarjojen välillä pidetään erittäin lyhyenä, n. 30 sekuntia.

<---Seuraava sisältö vain jäsenille--->

Liity jäseneksi ja jatka lukemista