Nyt se alkaa. Olet päättänyt ottaa aimo harppauksen liikunnallisesti ja sukeltaa lihaskuntoharjoittelun kiehtovaan ja palkitsevaan maailmaan. Meidän tehtävämme on nyt auttaa sinut hyvään alkuun!

Olemme laatineet sinulle puolen vuoden suunnitelman, joka sisältää n. 60 treenikertaa. Puoli vuotta on pitkä aika ja 60 kertaa on paljon, mutta millaisen muutoksen se olossasi ja kehossasi saakaan aikaan! Pian näet 🙂

Jossain vaiheessa treeni voi tuntua liian kevyeltä ja sinusta tuntuu, että paukkuja riittäisi rankenpaankin treeniin, mutta malta mielesi! Tarkoitus ei ole tappaa motivaatiota heti kärkeen, vaan nälän harjoitteluun pitää säilyä. Harjoittelu on prosessi, elämäntapa, jota, niin kuin omaa kehoa, pitää vaalia.

Hyvä, huolella rakennettu perusta luo vankan pohjan tuleville treenivuosille.

Yksi asia vielä.

Vaikkakin Fitness Akatemian pääpaino on lihaskuntoharjoittelussa ja kuntosalilla, cardiovaskulaarista treeniä ei saa unohtaa. Suosituksemme on, että käyt vähintään 2 kertaa viikossa n. 45 minuutin lenkillä. Lenkki voi olla kävely-, juoksu- tai vaikka pyöräilylenkki. Pääasia on, että saat yhtäjaksoista hieman sykettä nostavaa liikuntaa säännöllisesti. Varsinkin painonhallinnassa cardio on ensiarvoisen tärkeää.

Lataa puhelimeesi lempimusiikkiasi tai mielenkiintoisia äänikirjoja tai pyydä ystäväsi mukaan lenkille. Huomaat pian nauttivasti niistä enemmän kuin päiväunista aikaisemmin 🙂

Mutta mennäänpä jo varsinaiseen asiaan!

Lihaskestävyys (Viikot 1 - 14)

Lihaskestävyystreenissä palautumisajat sarjojen välillä pidetään erittäin lyhyenä, n. 30 sekunttia.

<---Seuraava sisältö vain jäsenille--->

Liity jäseneksi ja jatka lukemista