Tarviix kesällä treenaa ja dieettaa?

Ei oo pakko hei!

Mutta..

Mieti miksi treenaat syksyllä ja talvella? Mieti miksi syöt terveellisesti ja vältät mässäilyä syksyllä ja talvella?

Luultavasti siksi, että tuntisit itsesi virkeäksi ja elinvoimaiseksi! Ja olisit tyytyväinen peilikuvaasi..

Mikä siis tekisi kesästä poikkeuksen? Miksi et antaisi itsesi olla virkeä, vahva ja tikissä kesälläkin?

Eivät ne kaikki jäätelöt ja valtavat määrät grilliherkkuja oikeasti tuo niin paljon onnellisuutta, että niiden takia kannattaa heittää kaikki talven aikana saadut tulokset roskikseen.

“Nothing tastes as good as fit feels”, -Kate Moss

MUTTA toisaalta..

Me ollaan ihmisiä kaikki, jos oikein silmiin katsotaan ja jäätelö on taivaallisen hyvää helteellä ja grillaaminenkin on kivaa lämpimissä kesäilloissa.

Mikä siis neuvoksi?

Kohtuus. Esimerkiksi kaksi jäätelöä ja yksi grillausilta viikossa ei varmasti näy eikä tunnu missään. Kun taas kaksi jäätelöä päivässä ja grillaus joka ilta varmasti näkyy ja tuntuu fiiliksessä ja habituksessa sen verran, että kesästä nauttiminen muuttuu kesästä “nauttimiseksi”, ilman todellista hyvää fiilistä.

Entäs treenien kanssa?

Niin.. Töistä ja koulusta alkaa loma. Voisiko samalla ottaa loman treeneistäkin?

Miksi ihmeessä? Etkö alunperin jäänytkin koukkuun treenaamiseen juuri sen treenin jälkeisen euforian ja hyvänolon tunteen vuoksi? Tai niiden peilissä näkyvien tuloksien vuoksi? Miksi haluaisit luopua siitä kaikesta hyvästä juuri kesällä?

Enough said, I think.

Näin muodoin, hyvää, aurinkoista, nautinnollista ja aktiivista kesää Sinulle,
Aleksi / Fitness Akatemia


Vinkki:

Haluatko aloittaa saliharjoittelun ammattilaisen ohjauksessa, tai viedä treenisi kokonaan uudelle tasolle? Tsekkaa Fitness Akatemian verkkovalmennus.


ps. Koodilla treeniohjelma saat 10% alennuksen kaikista ostoistasi aminoporssi.fi:ssä 🙂 Aminopörssi toimittaa laadukkaat urheiluravinteet, superfoodit ja luontaistuotteet edullisesti.

Mitä mielessä?

Leave A Response