7 minuutin aamutreeni

Olisiko sinun mahdollista jättää yksi torkku vähemmäksi tai siirtää herätyskelloa 7 minuuttia taakse päin?

On vai?

Hyvä!

Aamuisella lyhyelläkin treenillä on nimittäin lukuisia positiivisia vaikutuksia terveyteesi, päiväsi kulkuun ja fiilikseesi! Tässä muutamia kokeellisesti ja tieteellisesti todistettuja syitä:

  • Painonhallinta. On todistettu, että aamuinen treeni vähentää esimerkiksi makeanhimoa tulevan päivän aikana. Ja mikä parempaa, aamutreeni kiihdyttää aineenvaihduntaa ja keho polttaa kaloreita nopeammin ja tehokkaammin koko päivän ajan.
  • Jumppa = aivojumppa. Liikunta kiihdyttää aivojen toimintaa jopa 10 tunniksi eteenpäin. Treenaa aamulla 7 minuuttia, ja olet koko työ/koulupäivän huomattavasti keskittymiskykyisempi ja kekseliäämpi kuin 7 minuuttia pitempään nukkuneet kolleegasi / koulutoverisi.
  • Energia +++. Liikunta vapauttaa hyvänolon yhdisteitä kuten endorfiineja aivoissasi, mikä kohentaa mielialaasi ja energiatasoasi. Vaikutus voi kestää pitkälle iltapäivään!
  • Aamuherääminen helpottuu.  This is some serious Magic!  Oikeasti.. Kun treenaat joka aamu suurinpiirtein samaan aikaan, elimistösi hormonitoiminta ja unirytmi sopeutuvat siihen! Fyysisesti tapahtuu ihmeitä (tai siltä se entisestä aamuntorkusta ainakin tuntuu :)) ja muutama tunti ennen heräämistäsi kehosi alkaa “valmistautumaan” herätykseen ja treeniin, koska se “tietää”, että kohta on aika. Heräät helpommin, virkeämpänä ja fyysisesti ja henkisesti valmiimpana päivään.
  • Elämänhallinta. Kun olet heti aamusta tehnyt jotain, joka vaatii itsekuria ja määrätietoisuutta, tuntuvat muut päivän haasteet huomattavasti pienemmiltä. “Itsekuri yhdellä elämän osa-alueella heijastuu kaikkii muihinkin osa-alueisiin.

Voit ladata 7 minuutin  aamutreenin alta, video-ohjeet liikkeisiin löytyy kuvan alta.

7_minuutin_aamutreeni

 

Ohjeet liikkeisiin:

Haara – perus hypyt

Vankilakyykky

Punnerrukset

Vuoristokiipeilijät

Selän ojennukset

Aasinpotkut

Yleisliike


Vinkki:

Haluatko aloittaa saliharjoittelun ammattilaisen ohjauksessa, tai viedä treenisi kokonaan uudelle tasolle? Tsekkaa Fitness Akatemian verkkovalmennus.

 

Tsemppiä treeniin ja hyvää huomenta :),

Aleksi / Fitness Akatemia

 

ps. Koodilla treeniohjelma saat 10% alennuksen kaikista ostoistasi aminoporssi.fi:ssä 🙂 Aminopörssi toimittaa laadukkaat urheiluravinteet, superfoodit ja luontaistuotteet edullisesti.

Mitä mielessä?

Leave A Response