Unelmana kesäkunto 2019? 

Hei ystävä!

Ennen kuin ohjaan sinut tutustumaan tarkemmin Fitness Akatemian verkkovalmennuksen laajaan sisältöön, heitän sinulle yhden kysymyksen:

Voisiko kesäkunto pelkän keväisen projektin sijasta olla pysyvä olotilasi?

KYLLÄ! Mutta haluan silti nopeasti tuloksia!

Okei, 15 viikon tehokiinteytys tai 15 viikon tehomassatreeni lienee sopivimmat vaihtoehdot Fitness Akatemian valikoimasta ensimmäisiksi ohjelmiksesi.  Fitness Akatemia on kuitenkin paljon muutakin, kuin nopea viime hetken ratkaisu kesäkunnon viimeistelyyn...

  • Treenisuunnitelmat kotiin ja kuntosalille: kesto 15 - 52 viikkoa / suunnitelma.
  • Valmiit dieetit ja ravintovalmennus: avaimet käteen vai oman oppimisen kautta? Valitse itse.
  • Mental Fitness: Mentaalisen valmentautumisen vinkit.
  • Yhdellä maksulla käytössä lopun ikääsi - Myös osamaksulla! Ja nimenomaan KAIKKI sisältö: yli kymmenen treenisuunnitelmaa, ravintovalmennus, mentaalisen valmentautumisen vinkit, kysy ja vastaa palvelu, bonuksia jne..
  • 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu.
  • Voit maksaa myös Smartumilla, Sporttipassilla, Edenredillä, Tyky-seteleillä yms.

Siirry verkkovalmennuksen esittelysivulle!  Mm. video, treenisuunnitelmien yksityiskohtaiset kuvaukset ja asiakaspalautteita.

arrow

Vaatteet jotka aiemmin puristivat ja ahdistivat ovat nyt sopivia, osa jopa väljiä. Olo on parempi ja virkeämpi ja itsevarmuus on lisääntynyt huomattavasti. Suhtaudun itseeni paljon positiivisemmin kuin aiemmin ja peilikuvalle on helpompi sanoa, 'pidän sinusta!'.

Enni, 30 v (pudotti ensimmäisen viiden viikon aikana 5 kg)

Erittäin ammattitaitoisesti ja kuvaavasti esitetty eri asiat. Itselläni on kokemusta saliharjoittelusta yli 40 vuotta ja siitä huolimatta siellä on minullekin ajatusta antavaa tarinaa. Voin uskoa, että aloittelijoille sivut ovat reippaasti hintansa arvoiset.

Anonyymi asiakaspalaute

* Tulokset voivat vaihdella. Asiakaspalautteissa ja sivuston esimerkeissä esitettyjen tulosten ei ole tarkoitus taata, luvata tai vakuuttaa, että jokainen valmennukseen osallistuva saavuttaa täsmälleen samat tulokset. Myös valmennettavan omat ponnistelut vaikuttavat tuloksiin.