Kampanjatarjous: -30€ Fitness Akatemian laajasta verkkovalmennuksesta: Treenit, dieetit ja mental fitness

30 päivän rahat takaisin takuu voimassa myös erikoiskampanjahinnoilla.

Tervetuloa mukaan!

Huom: jos et tartu tarjoukseen heti, tallenna sivu kirjainmerkkeihisi. Tänne ei johda linkkejä valmennuksen pääsivulta. 

Kertamaksu 89€ 59€Yhdellä maksulla elinikäinen jäsenyys

Tarjous voimassa myös Smartum-, Sporttipassi-, Edenred- ja Tyky-maksuissa. Käytä palvelusi "avoin maksu" kohtaa. Kysy tarvittaessa apua aleksi@fitnessakatemia.fi (tähän osoitteeseen voit myös laittaa kuitin maksusta).

Varmasti paras satsaus ikinä, kiitos! Olen todella tyytyväinen sisältöön ja hienoa kun materiaaleihin voi palata aina uudestaan. Erityisesti erilaiset treeniohjelmat ovat todella toimivia ja ohjeet superselkeitä. Iso plussa siitä, että olet avannut asioita, miksi juuri näin kannattaa tehdä. Itse aloitin sohvaperunasta bikinikuntoon ja puolessa vuodessa sain tiputettua lähes 8 kiloa, lihasmassa kasvoi ja rasva-% pieneni merkittävästi. Muutos ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Loistava palvelu, suosittelen varmasti muillekin.

Heli, Puolen vuoden treenin jälkeen

Kattavasti treeniohjelmia eri tarkoituksiin. Ravintopuolella myös hyvä kattaus informaatiota. Lisäksi mentaalivalmennuksesta iso plussa, jolloin kokonaisuus on todella kattava.

Anonyymi asiakaspalaute, Puolen vuoden treenin jälkeen

Todella hyvin ja nopeasti on saanut vastauksia kysymyksiin sekä opastusta.

Anonyymi asiakaspalaute, Puolen vuoden treenin jälkeen

Hyvin kattava perusasioista lähtevä idea ja “ongelman ydin“selvitys motivoi ja pistää tekemään tietoisia,parempia valintoja ihan laaja-alaisesti pelkän liikunnan ja ruokailun ohikin.Hyvä että sivut jäävät ja niiden pariin voi palata aina kun siltä tuntuu. Hienoa,Kiitos!

Anonyymi asiakaspalaute, Puolen vuoden treenin jälkeen