Tervetuloa mukaan!

Maksettuasi lähetämme välittömästi tunnukset sähköpostiosoitteeseesi (tarkista oikeinkirjoitus!) ja saat käyttöösi Fitness Akatemian KAIKKI valmiit treenisuunnitelmat, ravintovalmennuksen sisällön ja mentaaliset harjoitteet.

Jos tarvitset apua treenisuunnitelmien räätälöinnissä tai muussa, jätä kysymys verkkokurssialustalle tai laita mailia aleksi@fitnessakatemia.fi.

Valmennuksella on 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu.

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Fitness Akatemia kesätarjous - 69€  × 1 69.00
Välisumma 69.00
Yhteensä 69.00 (sisältää 13.35 alv./VAT)
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, NordeaBusiness, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa, Mastercard, American Express
  Lasku- ja osamaksutavat
  OP Lasku, OP Tililuotto, Collector, Alisa Yrityslasku

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Varmasti paras satsaus ikinä, kiitos! Olen todella tyytyväinen sisältöön ja hienoa kun materiaaleihin voi palata aina uudestaan. Erityisesti erilaiset treeniohjelmat ovat todella toimivia ja ohjeet superselkeitä. Iso plussa siitä, että olet avannut asioita, miksi juuri näin kannattaa tehdä. Itse aloitin sohvaperunasta bikinikuntoon ja puolessa vuodessa sain tiputettua lähes 8 kiloa, lihasmassa kasvoi ja rasva-% pieneni merkittävästi. Muutos ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Loistava palvelu, suosittelen varmasti muillekin.

Heli, Puolen vuoden treenin jälkeen

Kattavasti treeniohjelmia eri tarkoituksiin. Ravintopuolella myös hyvä kattaus informaatiota. Lisäksi mentaalivalmennuksesta iso plussa, jolloin kokonaisuus on todella kattava.

Anonyymi asiakaspalaute, Puolen vuoden treenin jälkeen

Todella hyvin ja nopeasti on saanut vastauksia kysymyksiin sekä opastusta.

Anonyymi asiakaspalaute, Puolen vuoden treenin jälkeen

Hyvin kattava perusasioista lähtevä idea ja “ongelman ydin“selvitys motivoi ja pistää tekemään tietoisia,parempia valintoja ihan laaja-alaisesti pelkän liikunnan ja ruokailun ohikin.Hyvä että sivut jäävät ja niiden pariin voi palata aina kun siltä tuntuu. Hienoa,Kiitos!

Anonyymi asiakaspalaute, Puolen vuoden treenin jälkeen