Kesätarjous 69€30vrk tyytyväisyystakuu

Oletko ylipainoinen tai muuten huonossa kunnossa ja kaipaat eväitä täydelliseen elämäntaparemonttiin... tai haluatko ehkä viedä lihaskuntoharjoittelusi aivan uudelle tasolle? Tästä se lähtee…

"Todistettu tapa päästä nopeasti henkilökohtaiseen huippukuntoosi unohtamatta hyvää oloa... omaan tahtiisi!"

Fitness Akatemia sisältää kaiken mitä tarvitset tasapainoiseen harjoitteluun, kunnon nostoon ja painon pudottamiseen kotona ja kuntosalilla

Vaatteet jotka aiemmin puristivat ja ahdistivat ovat nyt sopivia, osa jopa väljiä. Olo on parempi ja virkeämpi ja itsevarmuus on lisääntynyt huomattavasti. Suhtaudun itseeni paljon positiivisemmin kuin aiemmin ja peilikuvalle on helpompi sanoa, 'pidän sinusta!'.

Enni, 30 v (pudotti ensimmäisen viiden viikon aikana 5 kg)

Erittäin ammattitaitoisesti ja kuvaavasti esitetty eri asiat. Itselläni on kokemusta saliharjoittelusta yli 40 vuotta ja siitä huolimatta siellä on minullekin ajatusta antavaa tarinaa. Voin uskoa, että aloittelijoille sivut ovat reippaasti hintansa arvoiset.

Anonyymi asiakaspalaute

* Tulokset voivat vaihdella. Asiakaspalautteissa ja sivuston esimerkeissä esitettyjen tulosten ei ole tarkoitus taata, luvata tai vakuuttaa, että jokainen valmennukseen osallistuva saavuttaa täsmälleen samat tulokset. Myös valmennettavan omat ponnistelut vaikuttavat tuloksiin.

Kesätarjous 69€30vrk tyytyväisyystakuu

Oikeanlainen Harjoittelu - kuin oma Personal Trainer verkossa!

Heitä hyvästit päämäärättömälle puuhastelulle salilla!

Harjoitus- osiosta löydät nousujohteiset treenisuunnitelmat niin aloittelijoille kuin harjaantuneemmillekin treenaajille. Valitse tavoitteesi mukainen suunnitelma, etene askel askeleelta ja rakastu prosessiin.. Tulokset seuraavat kuin itsestään!

Jäsenenä sinulla on käytössäsi Personal Trainerin 24/7 tuki. Jätä kysymyksesi verkkovalmennusalustaan, tai lähetä sähköpostia.

 • Kahdeksan erilaista 6 - 12kk:n mittaista treenisuunnitelmaa valmiina käyttöön otettavaksi - oikeaoppisesti voimaportaiden mukaan syklitettyinä.
 • Suunnitelma myös kotitreenaajalle - 15 viikon The Kickoff - kotitreenisuunnitelmalla pääset alkuun oman kodin rauhassa
 • Treenisuunnitelmilla pääset tavoiteeseesi 100% varmasti - olipa se sitten laihduttaminen, kiinteytyminen tai lihasten kasvu!
 • Treenisuunnitelmat ovat räätälöity lähtötason ja tavoitteen mukaan: löydät varmasti juuri sinulle sopivan suunnitelman
 • Saat tarkat suunnitelmat, jotka kertovat täsmälleen oikeat liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät (ei tarvitse osata mitään valmiiksi!)
 • Treeniohjelmien runkoina toimivat isot moninivelliikkeet, kuormittaen kroppaa monipuolisesti ja tehokkaasti
 • Vedä vaativakin treeni läpi alle tunnissa, kun teet oikeita asioita... salilla EI tarvitse enää viettää ikuisuuksia
 • Valmiit treenipäiväkirjat tulostettavaksi. Seuraa edistymistäsi päivä päivältä ja säilytä motivaatiosi!
 • Heitä hyvästit ylimääräiselle rasvalle: Lähes jokainen treenisuunnitelma alkaa korkeasykkeisellä lihaskestävyysjaksolla, joka valmistaa lihaksia tulokselliseen harjoitteluun ja polttaa rasvaa
 • Muodosta treenistä elämäntapa: valmiiden askel askeleelta seurattavien suunnitelmien lisäksi opit miksi treenaat, mitä treenaat ja miten treenaat - saat siis valmiuksia omatoimiseen treenisuunnitteluun
 • Extrana 15 viikon TEHOMASSA treenisuunnitelma - Sinulle, jonka ainoa tavoitteesi on vain ja ainoastaan kasvattaa lihasta mahdollisimman paljon ja mahdollisimman nopeasti

Olen ollut erittäin tyytyväinen kurssiin! Olen harrastanut aina liikuntaa, mutta en ole koskaan käynyt salilla. Yksi suurimmista esteistä on ollut se, että en ole jaksanut ottaa selvää, miten kannattaisi aloittaa salilla treenaaminen. Minulle kurssi antaa yksinkertaiset, helppo lukuiset ja mielenkiintoiset ohjeet!

+yksinkertainen, helppolukuinen ja mielenkiintoinen

+kurssi tarjoaa eväitä muuhunkin elämänhallintaan

+ZTD! (itse luen Zen Habits -blogia, joten hyvä bonus!)

+Palauteboxi!! Helppo antaa palautetta / kysyä ja vastausta ei ole tarvinut odotella kauan! 🙂

Aatu, 22 v
 • Extrana 15 viikon tehokiinteytys aerobisen yhdistelmäharjoittelun menetelmällä - Sinulle, joka haluat pudottaa rasvaprosenttiasi mahdollisimman nopeasti uhraamatta lihasmassaasi
 • Liikepankki käytössäsi - selkeät esimerkkivideot ja sanallinen ohjeistus treenisuunnitelmissa käytettyjen liikkeiden tekniikasta
 • Haluatko aloittaa kotona? Fitness Akatemiasta löydät kotitreeniohjelmat aloittelijoille ja harjaantuneemmillekin
 • Vältä vaarallinen ylikunto - oireet, toteaminen ja hoito
 • BONUS: Uniikki menetelmä tavoitteiden seuraamiseen lisää voimakkaasti motivaatiotasi - tätä et voi vastustaa!
 • Kurssi on oma 24/7 personal trainerisi netissä (PT:n hinta normaalisti 100€ - 300€ /kk)

Kiitos hyvästä opastuksesta kuntosaliharjoittelun maailmaan! Olen jo muutaman vuoden ajan käynyt salilla, viimeisen vuoden aktiivisemmin. Opiskelijana ei ole PT:hen varaa, joten tämä Fitness Akatemia on loistava vaihtoehto sille.

Kirsti, 24 v

Nyt on "Salitaustaa omaavan - 6kk suunnitelma" vedetty läpi. Olen todella tyytyväinen. Kehitystä on tullut ja motivaatio pysynyt korkealla =) Ohjelmaa noudatin tarkasti ja painoja saanut lisäillä mukavasti.. Seuraavaksi lähtee 15viikon tehomassa!

Juha, 37v

Selkeät, tavoitekohtaiset treenisuunnitelmat ovat hyvät. Tietoa todella runsaasti, jota omaksumalla pystyy itsekin jatkossa tekemään tai soveltamaan omia suunnitelmia. Erittäin hyvä, että verkkokurssi jää itselle eikä ole määräaikainen.

Anonyymi asiakaspalaute

Terveisiä perusvoimakaudelta! 3 viikkoa jäljellä ja hyvin on tulosta tullut. Painoja on saanut lisäillä 2:n viikon välein, pl. rintaliikkeet, joissa nyt viimeiset 3 viikkoa ollut samat painot. Perusvoimakauden alussa tehty Inbody-mittaus kertoi, että lihasmassa on kasvanut 6 kg ja rasva% alentunut 2%:lla! Vertailutulokset olivat 1,5 vuoden takaisia, mutta vasta akatemian ohjelmalla olen treenannut tavoitteellisesti. Nyt on paino noussut, mutta olen tietoisesti syönytkin yli kulutuksen.

JJ

Kokeilin itse suosittua Supermassa 6kk treenisuunnitelmaa..

ja 15 viikon tehokiinteytyssuunnitelmaa.

* Tulokset voivat vaihdella. Asiakaspalautteissa ja sivuston esimerkeissä esitettyjen tulosten ei ole tarkoitus taata, luvata tai vakuuttaa, että jokainen valmennukseen osallistuva saavuttaa täsmälleen samat tulokset. Myös valmennettavan omat ponnistelut vaikuttavat tuloksiin.

Nämä kaikki suunnitelmat sisältyvät kurssiin, klikkaa ja tutustu!

arrow
Sohvalta bikinikuntoon 12 kk suunnitelma +

Sohvalta bikinikuntoon treenisuunnitelma on nimensä mukaisesti täysin aloittelijoille suunniteltu polku kuntosaliharjoitteluun.

Suunnitelmassa tutustut turvallisesti ja tehokkaasti salitreeniin käytännössä ja siitä tulee uusi pysyvä osa energisempää ja hyvinvoivempaa arkeasi! Myöskään unelmien bikinivartalolta et voi välttyä :)

Suunnitelma on vuoden mittainen ja se sisältää yhteensä 140 salitreenipäivää. Sulje hetkeksi silmäsi ja mieti, mitä 140 treeniä sinussa saa aikaan.. Mitä se tarkoittaa henkilökohtaiselle fysiikallesi, tai henkiselle hyvinvoinnillesi ja itsetunnollesi?

Niinpä.. Se saa aikaan ihmeitä! :)

Aluksi salitreenejä on vain kaksi viikossa ja ne ovat hyvin kevyitä Jos haluat kiivetä Mount Everestille, juurelta se on aloitettava ;) Alussa siis maltti on valttia ja tahti on rauhallinen, jotta motivaatiosi säilyy ja elimistösi tottuu hiljalleen kasvavan rasituksen määrään. Heti alussa sinun ei siis tarvitse maata puolikuolleena lattialla treenin jälkeen, näin nälkä treenaamiseen kasvaa pikkuhiljaa.

Kolmen - neljän viikon päästä huomaat jo olevasi koukussa ja salireenistä on tullut pysyvä tapa. Treenin väliin jättäminen tai suunnitelman keskeyttäminen tuntuu aivan naurettavalta ajatukselta :)

Voimaportailla tuleva vuosi näyttää seuraavalta:

 1. Lihaskestävyys (viikot 1 - 12) kahdessa kuuden viikon jaksossa
 2. Voimakestävyys (viikot 13 - 24) kahdessa kuuden viikon jaksossa
 3. Muotokausi (viikot 26 - 37)
 4. Tehokiinteytys (viikot 38 -52)

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Alussa on 24 viikkoa kestovoimaharjoittelua (lihaskestävyys + voimakestävyys) kolmesta syystä:

 • Ensinnäkin kestovoimaharjoittelu on pitkine sarjoineen ja mataline kuormineen erinomaista kiinteyttävää ja painonhallintaa tukevaa harjoittelua.
 • Toiseksi se luo pohjaa tulevalle lihaskuntoharjoittelulle, koska se parantaa yleiskuntoa, ryhtiä ja nimensä mukaisesti lihasten kykyä ylläpitää voimatasoja pidempään.
 • Kolmanneksi tekniikoiden opettelu on helpompaa matalilla kuormilla, haluammehan että harjoittelusi on turvallista nyt ja jatkossakin!

Viikot 26 – 37 tehdään perusvoimaharjoittelua, eli kehon muotoja ja lihasmassaa kasvattavaa treeniä.

Tiedän, että jotkut naiset kammoavat “isoja lihaksia kasvattavaa harjoittelua”. Totuus on kuitenkin se, että vaikkapa kauniiden ja pyöreiden pakaroiden tai terveen ja ryhdikkään olemuksen taustalla on nimenomaan hyvin harjoitetut lihakset ja lihasmassa. “Liian isot” lihakset eivät kasva yhtäkkiä, vaan kymmenien vuosien harjoittelun tuloksena.

Lisäksi lisääntynyt aktiivinen lihasmassa kasvattaa aineenvaihduntaa ja kalorien lepokulutusta, joten painonhallinta helpottuu jokaisen lisääntynen lihasgramman myötä :)

Viimeiset viikot 38 – 52 tehdään tehokiinteytys aerobisen yhdistelmäharjoittelun keinoin.

Mitä on kiinteytyminen?

Rasvaa vähemmäksi, erottuvammat lihakset, sixpack näkyviin, vaatekoko pienemmäksi. Kuulostaa melkein samalta kuin laihduttaminen, mutta sillä pienellä erolla, että kiinteytyessä pyritään säilyttämään saavutettu lihasmassa, vaikka paino putoaakin. Tähän tarkoitukseen paras harjoittelumuoto on ehdottomasti aerobinen yhdistelmäharjoittelu!

Treenisuunnitelma on suunnattu nimenomaan naisille, joten treenissä on huomioitu erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo.

Tämä suunnitelma on siis salitreeniä aloittelevan naisen valinta! Vuoden päästä (aika menee nopeammin kuin arvaatkaan), voit siirtyä Salimimmin level up suunnitelmaan, tai mihin vain haluat. Kaikki FA:n suunnitelmat ovat käytössäsi forever!

Sohvalta rantaleijonaksi 12 kk suunnitelma +

Sohvalta rantaleijonaksi treenisuunnitelma on nimensä mukaisesti täysin aloittelijoille suunniteltu polku kuntosaliharjoitteluun.

Suunnitelmassa tutustut turvallisesti ja tehokkaasti salitreeniin käytännössä ja siitä tulee uusi pysyvä osa energisempää ja hyvinvoivempaa arkeasi! Myöskään lihaksikkaammalta ja voimakkaammalta vartalolta et voi välttyä :)

Suunnitelma on vuoden mittainen ja se sisältää yhteensä 165 salitreenipäivää. Sulje hetkeksi silmäsi ja mieti, mitä 165 treeniä sinussa saa aikaan.. Mitä se tarkoittaa henkilökohtaiselle fysiikallesi, tai henkiselle hyvinvoinnillesi ja itsetunnollesi?

Niinpä.. Se saa aikaan ihmeitä! :)

Aluksi salitreenejä on vain kaksi viikossa ja ne ovat hyvin kevyitä Jos haluat kiivetä Mount Everestille, juurelta se on aloitettava ;) Alussa siis maltti on valttia ja tahti on rauhallinen, jotta motivaatiosi säilyy ja elimistösi tottuu hiljalleen kasvavan rasituksen määrään. Heti alussa sinun ei siis tarvitse maata puolikuolleena lattialla treenin jälkeen, näin nälkä treenaamiseen kasvaa pikkuhiljaa.

Kolmen - neljän viikon päästä huomaat jo olevasi koukussa ja salireenistä on tullut pysyvä tapa. Treenin väliin jättäminen tai suunnitelman keskeyttäminen tuntuu aivan naurettavalta ajatukselta :)

Voimaportailla tuleva vuosi näyttää seuraavalta:

 1. Lihaskestävyys (viikot 1 - 12) Kahdessa kuuden viikon jaksossa
 2. Voimakestävyys (viikot 13 - 24) Kahdessa kuuden viikon jaksossa
 3. Bodauskausi (viikot 26 - 37)
 4. Tehomassa (viikot 38 -52)

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Alussa on 24 viikkoa kestovoimaharjoittelua (lihaskestävyys + voimakestävyys) kolmesta syystä:

 • Ensinnäkin kestovoimaharjoittelu on pitkine sarjoineen ja mataline kuormineen erinomaista kiinteyttävää ja painonhallintaa tukevaa harjoittelua.
 • Toiseksi se luo pohjaa tulevalle lihaskuntoharjoittelulle, koska se parantaa yleiskuntoa, ryhtiä ja nimensä mukaisesti lihasten kykyä ylläpitää voimatasoja pidempään.
 • Kolmanneksi tekniikoiden opettelu on helpompaa matalilla kuormilla, haluammehan että harjoittelusi on turvallista nyt ja jatkossakin!

Viikot 26 – 37 tehdään perusvoimaharjoittelua, eli täysin lihasmassan kasvatukseen tähtäävää treeniä.

Näillä viikoilla säikäytämme lihaksistoa sellaisilla kuormilla, että niille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kasvaa isommaksi, voimakkaammaksi ja kauniimmaksi.

Viimeiset viikot 38 – 52 tehdään tehomassatreeniä, eli edelleen perusvoimaharjoittelua, mutta entistä kovempaa ja erilaisia tehokeinoja hyödyntäen.

Elimistöllä on tapana sopeutua harjoitteluun. Nyt kun viimeiset 27 viikkoa (viikot 26 - 52) ohjelmassa on lihasmassaa kasvattavaa perusvoimaharjoittelua, täytyy harjoittelua varioida, pysytellen kuitenkin perusvoimaportaalla.

Viikolta 38 eteenpäin siirrytään siis ensinnäkin neljään salikertaan viikossa ja toiseksi treeniin otetaan mausteeksi erilaisa tehokeinoja. Tehokeinot eivät tarkoita mitään "ihmeellisiä taikatemppuja tai hifistelyjä", kyse on vain erilaisista tavoista antaa lihakselle rasitusta.

Treenisuunnitelma on suunnattu nimenomaan miehille, joten treenissä on huomioitu erityisesti ylävartalon lihakset.

Tämä suunnitelma on siis salitreeniä aloittelevan miehen valinta! Vuoden päästä (aika menee nopeammin kuin arvaatkaan), voit siirtyä Salikundin level up suunnitelmaan, tai mihin vain haluat. Kaikki FA:n suunnitelmat ovat käytössäsi forever!

Salikundin level up 12 kk suunnitelma +

Oletko kenties käynyt salilla jo vuoden tai enemmänkin, mutta treenistäsi on puuttunut nousujohteisuus ja tavoitteellisuus?  (Tiedän, että yllättävän monet vain "käyvät" salilla..)

Tämä suunnitelma on juuri sinulle!

Salikundin level up suunnitelman tarkoitus on viedä treeniäsi tavoitteellisempaan ja tehokkaampaan suuntaan. Jos kerran salille asti menee, niin sama kai se aika on käyttää tehokkaasti, vai mitä? :)

Milloin treeni on tavoitteellista ja tehokasta?

Silloin, kun sen tuloksena olet voimakkaampi ja lihaksikkaampi. (Oma henkilökohtainen mielipiteeni vain.. jos olet erimieltä, tämä suunnitelma ei sovi sinulle :))

Salikundin level up suunnitelma on vuoden mittainen ja sen aikana tehdään kaksi samantyyppistä puolen vuoden harjoituskautta, joiden tarkoituksena on sekä kasvattaa lihasmassaa, että jalostaa hankittua lihasmassaa voimaksi.

Yksi harjoituskausi koostuu voimakestävyys -> perusvoima -> maksimivoima syklistä.

Voimakestävyysharjoittelu kehittää nimensä mukaisesti voimaa ja kestävyyttä. Sillä parannetaan lihassolujen työtehoa ja kykyä sietää maitohappoja. Tiivistäen voimakestävyysharjoittelu valmistaa kehoa harjoitteluun raskaammilla kuormilla (lihasmassan kasvatus eli bodaus ja maksimivoimaharjoittelu).

Lisäksi voimakestävyysharjoittelu on painonhallinnallisia tavoitteita tukevaa, koska se on pitkine sarjoineen ja lyhyine palautumisaikoineen hyvin korkeasykkeistä ja rasvaa polttavaa treeniä.

Perusvoimakausilla teetetään lihaksilla sellaista työtä, johon se ei aivan pysty. Eli tehdään sarjat aivan loppuun asti, kunnolla maitohapoille. Näin lihas saa signaalin kasvaa isommaksi, voimakkaammaksi ja kauniimmaksi.

Maksimivoimakausilla viedään suoritustasoa vielä astetta korkeammalle voimapainotteisemmalla treenillä. Ts. pyritään kasvattamaan lihaksen kykyä tuottaa voimaa tahdonalaisen hermotuksen kehittymisen myötä.

Harjoituskaudet ovat 6 – 10 viikon mittaisia ja sisällöltään vaihtelevia, joten tylsää sinulla ei tule olemaan ja kehosi saa jatkuvasti uudenlaisia ärsykkeitä. Uudellainen ärsyke tarkoittaa lihaksille aina uudenlaista shokkia, joten harjoitusvaikutuksen suhteen ei pääse syntymään “tasannevaihetta”.

Vuoden treenisuunnitelma on kokonaisuudessaan seuraavanlainen:
1. Voimakestävyys 1 (viikot 1 – 6)
2. Bodauskausi 1 (viikot 7 – 16)
3. Maksimivoimakausi 1 (viikot 18 – 26)
4. Voimakestävyys 2 (viikot 27 – 32)
5. Bodauskausi 2 (viikot 33 – 42)
6. Maksimivoimakausi 2 (viikot 44 – 52)

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Salikundin level up treenisuunnitelma sopii sinulle, joka olet käynyt salilla jo useampia vuosia, mutta ehkä treenistäsi on puuttunut kunnollinen tavoitteellisuus ja tulokset eivät ole olleet aivan salilla käytetyn ajan mukaisia.

Salimimmin level up 12 kk suunnitelma +

Oletko kenties käynyt salilla jo vuoden tai enemmänkin, mutta treenistäsi on puuttunut nousujohteisuus ja tavoitteellisuus?  (Tiedän, että yllättävän monet vain "käyvät" salilla..)

Tämä suunnitelma on juuri sinulle!

Salimimmin level up suunnitelman tarkoitus on viedä treeniäsi tavoitteellisempaan ja tehokkaampaan suuntaan. Jos kerran salille asti menee, niin sama kai se aika on käyttää tehokkaasti, vai mitä? 🙂

Mitä tarkoittaa tehokkaasti käytetty saliaika salilla käyvän naisen mielestä?

Järjestämäni pikaisen gallupin perusteella salitreeni on ollut tehokas, jos sen jälkeen näyttää hieman enemmän Jen Selteriltä tai Tomb Raiderilta.. 🙂

Niinpä Salimimmin level up suunnitelmassa vuorottelevat lihasmassaa ja vartalon muotoja kehittävät perusvoimakaudet ja kiinteyttävät ja rasvaa polttavat voimakestävyyskaudet.

Olen kuullut, että jotkut naiset kammoavat “isoja lihaksia kasvattavaa perusvoimaharjoittelua”. Totuus on kuitenkin se, että vaikkapa kauniiden ja pyöreiden pakaroiden tai terveen ja ryhdikkään olemuksen taustalla on nimenomaan hyvin harjoitetut lihakset ja lihasmassa. “Liian isot” lihakset eivät kasva yhtäkkiä, vaan kymmenien vuosien harjoittelun tuloksena.

Lisäksi lisääntynyt aktiivinen lihasmassa kasvattaa aineenvaihduntaa ja kalorien lepokulutusta, joten esimerkiksi painonhallinta helpottuu jokaisen lisääntynen lihasgramman myötä :)

Treenisuunnitelmassa treenataan kolme kertaa viikossa, joten aikaa ja energiaa jää tarvittaessa myös lenkkeilylle, ryhmäliikunnalle jne.

Harjoitusjaksot ovat 5 – 13 viikon mittaisia ja sisällöltään vaihtelevia, joten tylsää sinulla ei tule olemaan ja kehosi saa jatkuvasti uudenlaisia ärsykkeitä. Uudellainen ärsyke tarkoittaa lihaksille aina uudenlaista shokkia, joten harjoitusvaikutuksen suhteen ei pääse syntymään “tasannevaihetta”.

Voimaportailla seuraava vuosi näyttää tältä:

1. Voimakestävyys: Kiinteytysviikot 1 – 6
2. Perusvoima: Muotokausi 1 viikot 7 – 16
3. Voimakestävyys: Kiinteytysviikot 18 – 23
4. Perusvoima: Muotokausi 2 viikot 24 – 36
5. Anaerobinen yhdistelmäharjoittelu: Tehokiinteytys viikot 38 – 52

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Salimimmin level up treenisuunnitelma sopii sinulle, joka olet käynyt salilla jo useampia vuosia, mutta ehkä treenistäsi on puuttunut kunnollinen tavoitteellisuus ja tulokset eivät ole olleet aivan salilla käytetyn ajan mukaisia.

Supermassa 6 kk suunnitelma +

Supermassa 6kk on elimistölle ja hermostolle äärimmäisen raskas kuormitus, joten painotan tähän alkuun heti kaksi asiaa:

a) Tämä suunnitelma on tarkoitettu harjaantuneille lihaskuntoharjoittelijoille, sinulla täytyy olla mielellään yli 3 vuoden kokemus säännöllisestä harjoittelusta.

b) Treenisuunnitelman aikana täytyy MUISTAA syödä PALJON ja levätä riittävästi. Kun treenit ovat perusvoimakausilla 5 kertaa viikossa, riittävä lepo tarkoittaa sitä, että 2 päivää viikossa on totaalista lepoa. Et saa nostaa mitään maitopurkkia painavampaa saatikka ottaa juoksuaskelia.

Supermassa 6kk on siis puolen vuoden treenisuunnitelma, jonka aikana pääsääntöisesti treenataan 5 kertaa viikossa. Tarkoituksena on kasvattaa niin paljon tiukkaa lihasmassaa kuin se vain on puolessa vuodessa mahdollista luonnollisin keinoin.

Toki tämä puolivuotinen ei ole alusta loppuun täyttä tykitystä, vaan säännöllisin väliajoin tehdään lihaksistoa ja hermostoa palauttelevaa voimakestävyysharjoittelua.

Voimaportailla seuraava puolivuotinen näyttää tältä:

 1. Perusvoima 1 (viikot 1- 5)
 2. Voimakestävyys 1 (viikot 6 - 7)
 3. Perusvoima 2 (viikot 8 - 12)
 4. Voimakestävyys 2 (viikko 14)
 5. Perusvoima 3 (viikot 15 - 19)
 6. Voimakestävyys 3 (viikot 20 - 21)
 7. Perusvoima 4 (viikot 22 - 26)

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Puolen vuoden aikana tulee siis neljä keskenään erilaista lihasmassaa kasvattavaa perusvoimakautta. Sen lisäksi että treenijaot ovat kausien välissä erilaisia, niin niissä käytettävät tehokeinot vaihtelevat. Näin saadaan varmistettua se, että lihaksisto saadaan yllätettyä yhä uudelleen ja sen saama kasvuärsyke on maksimaalinen.

Tämä treenisuunnitelma on siis valintasi, jos sinulla on jo vankka kuntosalitausta ja haluat kokeilla jotain uutta ja todella haastavaa!

Tämän suunnitelman jälkeen voit jalostaa hankkimaasi lihasta voimaksi esim. Ylävartalon voimannosto 6kk suunnitelmalla. Muista että kaikki FA:n treenisuunnitelmat ovat käytössäsi forever!

 

Liikunnallisen 6 kk suunnitelma +

Liikunnalisen 6kk treenisuunnitelma on sinulle, jolla löytyy liikunnallista taustaa, mutta salitreeni on uusi aluevaltaus.

Suunnitelmassa tutustut turvallisesti ja tehokkaasti salitreeniin käytännössä ja siitä tulee uusi pysyvä osa energisempää ja hyvinvoivempaa arkeasi! Myöskään lihaksikkaammalta ja voimakkaammalta vartalolta et voi välttyä :)

Treeniohjelman progressio on hieman nopeampaa kuin aloittelijoiden ohjelmissa, ja mukana on joitakin haastavampia liikkeitä heti alkuun. Onhan peruskuntosi ja kehon hallintasi liikunnallisen taustasi vuoksi hyvällä tasolla!

Suunnitelma on puolen vuoden mittanen ja voimaportailla se näyttää seuraavalta:

 1. Lihaskestävyys (viikot 1 - 10)
 2. Voimakestävyys (viikot 11 - 20)
 3. Perusvoima (viikot 21 - 26)

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Alussa on 20 viikkoa kestovoimaharjoittelua (lihaskestävyys + voimakestävyys) kolmesta syystä:

 • Ensinnäkin kestovoimaharjoittelu on pitkine sarjoineen ja mataline kuormineen erinomaista kiinteyttävää ja painonhallintaa tukevaa harjoittelua.
 • Toiseksi se luo pohjaa tulevalle lihaskuntoharjoittelulle, koska se parantaa yleiskuntoa, ryhtiä ja nimensä mukaisesti lihasten kykyä ylläpitää voimatasoja pidempään.
 • Kolmanneksi tekniikoiden opettelu on helpompaa matalilla kuormilla, haluammehan että harjoittelusi on turvallista nyt ja jatkossakin!

Viikot 20 – 26 tehdään perusvoimaharjoittelua, eli täysin lihasmassan kasvatukseen tähtäävää treeniä.

Näillä viikoilla säikäytämme lihaksistoa sellaisilla kuormilla, että niille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kasvaa isommaksi, voimakkaammaksi ja kauniimmaksi.

Tämä suunnitelma on siis erittäin hyvä startti saliharjoitteluun liikunnalliselle ihmiselle. Suunnitelman jälkeen suosittelen jatkamaan Salimimmin / Salikundin level up 12kk suunnitelmaan! Muistathan että kaikki FA:n treenisuunnitelmat ovat käytössäsi forever!

Hieman salitaustaa omaavan 6 kk suunnitelma +

Salitaustaa omaavan treenisuunnitelmaTämä suunnitelma on sinulle jolla on salitaustaa muutaman kuukauden ajan. Treeni soveltuu myös kokeneemmillekin lihaskuntoharjoittelijoille, vaikka starttaakin lyhyesti lihaskestävyys- voimaportaalta. Back to basics - on monesti hyvä idea ja voi tuoda yllättävän noston tuloskehitykseen!

Tämä on siis suunnitelma, jollaisen soisin jokaisen salitreenin jo omasta mielestä hallitsevan treenaajan käyvän läpi. Toisin sanoen, omakin kehitykseni olisi ollut huomattavasti nopeampaa, jos muutkin voimaportaat kuin perusvoima (lihasmassan kasvatus!), olisi tullut tutuksi heti aluksi :)

Suunnitelmassa siis suoritetaan yksi oikeoppinen treenisykli lihaskestävyys voimaportaalta perusvoimaportaalle asti seuraavasti:

 1. Lihaskestävyys (viikot 1 - 8)
 2. Voimakestävyys (viikot 9 - 16)
 3. Perusvoima (viikot 17 - 26)

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Viikkojen 1 - 8 lihaskestävyystreenissä tavoitteena on hioa perusliikkeiden tekniikkaa ja ennen kaikkea kehittää lihaksiston kykyä toimia hapekkaalla alueella ennen siirtymistä seuraavalle voimaportaalle. Lihaskestävyyden treenaaminen auttaa jatkossa palautumaan suorituksista.

Viikkojen 9 - 16 voimakestävyystreenissä haetaan jo kunnolla poltetta lihaksiin, eli sarjojen lopussa mennään jo anaerobiselle alueelle. Tämä luo pohjaa tulevalle perusvoimaharjoittelulle (bodaukselle), koska voimakestävyysharjoittelun seurauksena lihaksesi tottuvat sietämään kohonneita happopitoisuuksia ja ylläpitämään korkeitakin voimatasoja pitkään.

Treenisuunnitelman viimeisillä viikoilla 17 - 26 tehdään jo perusvoimatreeniä, eli säikytetään lihaksia jo sellaisilla kuormilla, että niille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kasvaa isommaksi, voimakkaammaksi ja kauniimmaksi.

Tämä on siis suunnitelma sinulle, jolle salitreeni on jo tuttua, mutta haluat viedä sitä tehokkaampaan, nousujohteisempaan ja suunnitelmallisempaan suuntaan! Tämän suunnitelman jälkeen on luontevinta siirtyä Salimimmin / Salikundidn level up 12kk suunnitelmaan. Muista että FA:n treenisuunnitelmat ovat käytössäsi forever!

 

Ylävartalon voimannosto 6 kk suunnitelma +

Oletko koskaan ajatellut, miksi ammattilaisilla painonnostajilla on huomattavasti pienemmät lihakset verrattuna ammattilaisiin kehonrakentajiin, mutta raudat joita he liikuttavat ovat huomattavasti isommat?

Se, kuinka paljon lihaksesta irtoaa raakaa voimaa määräytyy lihaksen koon lisäksi sen mukaan, kuinka suuri osa lihaksesta syttyy mukaan suoritukseen. Lihas on ikäänkuin tehdas, jossa on x määrä työntekijöitä eli lihassoluja.

Viisi vuotta massaharjoittelua tehneellä bodarilla voi olla vaikkapa 200 työntekijän todella iso tehdas ja saman verran harjoitelleella painonnostajalla on pienempi 170 työntekijän tehdas. Kun tehtaassa koittaa sesonkiaika (lihaksen täytyy siirtää kuormaa), bodarin tehtaan 200 työntekijästä vain 140 ryhtyy hommiin, loput ovat sairaslomalla / kahvitauolla / päivänokosilla. Samaan aikaan painonnostajan vähäisemmästä työntekijämäärästä kaikki 170 osallistuvat ponnistukseen.

Painonnostajan tehdas (lihas) siis toimii tehokkaammin!

Käytännössä painonnostajan lihaksen hermotus toimii paremmin eli elimistö pystyy harjoittelun seurauksena sytyttämään enemmän motorisia yksiköitä mukaan ponnistukseen.

Ylävartalon voimannosto 6kk suunnitelmassa lähdetään kouluttamaan sinun tehtaasi työntekijöitä parempaan työpanokseen! Tämä nostaa voimatasojasi ja mahdollistaa tulevaisuuden massaharjoittelun entistä suuremmilla painoilla (jos lihasmassa on ykköstavoitteesi), ja tietenkin parantaa suorituskykyäsi muissa urheilulajeissa ja tavallisessa arjessa.

Maksimirautojen nostamiskyky paranee, yllättäen, maksimirautoja nostamalla :) Tosin sinne me ei hypätä suoraan, vaan edetään askel kerrallaan voimaportaiden mukaan. Näin treeni isojenkin rautojen kanssa pysyy turvallisena ja harjoittelussa säilyy mielekäs progressio. Puolivuotinen koostuu viidestä erillisestä harjoitusjaksosta, jotka voimaportaina ovat seuraavanlaisia:

1. Voimakestävyys (viikot 1 – 6)
2. Perusvoima (viikot 7 – 9)
3. Hermostollis-hypertrofinen maksimivoimakausi (viikot 10 – 16)
4. Voimakestävyys (viikot  17 – 18) palautellaan lihaksia ja hermostoa
5. Hermostollinen maksimivoimakausi (viikot 19 – 26)

Voimaportailla (lihaskestävyys, voimakestävyys, perusvoima jne.) viitataan harjoitusvaikutukseltaan erityyppisiin treenimuotoihin joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Fitness Akatemiassa tutustut näihin tarkemmin ja tiedät todella, miksi treenat tietyllä tavalla missäkin vaiheessa.

Tämä treenisuunnitelma sopii siis sinulle, jolla on vähintään vuoden kokemus saliharjoittelusta ja joka haluat viedä tuloksesi ja voimatasosi seuraavalle tasolle.

Tehomassatreeni 15 viikkoa +

 

Lisää massaa ja nopeasti! Se on ainoa tavoitteeni!

Tämä on treenisuunnitelma jota etsit. Nyt voit hetkeksi unohtaa painonhallinnan, kiinteytymisen, lenkkeilyn ja kalorien laskemisen ja saat keskittyä vain ja ainoastaan hankkimaan lisää lihasmassaa.

Muutama tärkeä huomio:

 • Tämä ei saa olla lihaskuntoharjoittelijan urasi ensimmäinen treenisuunnitelma. Pohjalla on hyvä olla vähintään vuoden verran salitreeniä.
 • Tarvitset tähän 4 salipäivää viikossa.
 • Rankka cardioliikunta on kielletty näiden 15 viikon aikana, kaikki energia täytyy saada lihaskasvuun. Arkiliikunta, kuten kävely, siivous yms. on suotavaa, jotta lihaksille saadaan lepopäivinäkin verenkiertoa.
 • Kaloreja lasket korkeintaan siinä tarkoituksessa, että varmistat niiden ylittävän kulutuksesi vähintään 500kcal päivässä, vielä parempi jos ylittyy 1000 kcal. Myös rasvaa kertyy, sen ehtii kiristellä myöhemmin pois.
 • Kiinnitä erityishuomiota yksittäisten toistojen tempoon, suuri osa treenisuunnitelman tehosta perustuu siihen.
 • Keskity rasittamaan lihasta, älä nostamaan rautaa.

Koko 15 viikkoa mennään tiukasti perusvoimaportaalla, eli tehdään vain ja ainoastaan lihasmassaa kasvattavia harjoituksia. Viiden viikon harjoitusjaksot ovat keskenään erilaisia ja sisältävät eri liikkeitä, joten kasvuärsyke lihaksille pysyy korkeana. Lisäksi eri viikkojen painotukset vaihtelevat, joten treenisuunnitelman yksittäistä viiden viikon osaa voit jatkossa tarvittaessa käyttää ”perässä tulevien” lihasten tehotreeninä.

Treenisuunnitelma koostuu kolmesta 5 viikon mittaisesta treeniohjelmasta. Jokainen ohjelma on 4 – jakoinen, joten yhdelle lihakselle saadaan useita liikkeitä ja paljon toistoja saman treenin aikana.

Jokainen lihasryhmä tulee rasitettua kunnolla loppuun jokaisen treeniviikon aikana.

Viikot 1-5 painotus: Selkä + käsivarret

Viikot 6-10 painotus: Pakarat + reidet + olkapäät

Viikot 11-15 painotus: Rintalihakset

Realistiset tavoiteet:
Yksi kova massatreeni kerryttää lihasta lähtötasosta riippuen 30 – 50g, kun palautuminen ja ravinto huomioidaan oikein. 15 viikossa (4 treeniä viikossa) sinulle kertyy siis jopa 2 – 3 kg uutta tiukkaa lihasmassaa.

Tehokiinteytys 15 viikkoa +

Eroon ylimääräisestä rasvasta, lihaksia menettämättä!

 

Rasvaa vähemmäksi, erottuvammat lihakset, sixpack näkyviin, vaatekoko pienemmäksi. Kuulostaa melkein samalta kuin laihduttaminen, mutta sillä pienellä erolla, että kiinteytyessä pyritään säilyttämään saavutettu lihasmassa, vaikka paino putoaakin. Tähän tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti

Aerobinen yhdistelmäharjoittelu

Aerobinen yhdistelmäharjoittelu on lihaskuntoharjoittelun ja aerobisen harjoittelun yhdistämistä samaan harjoituskokonaisuuteen. Jotta lihaskunto-osuus saadaan tukemaan erityisesti kiinteytymistä tavoitteena, suoritetaan se kiertoharjoitteluna ja pitkillä sarjapituuksilla.

Kiertoharjoittelussa suoritat useita liikkeitä peräkkäin lähes ilman taukoa. Tässä kiinteyttävässä treenissä liikkeet on vielä valittu niin, että ne kuormittavat monipuolisesti ja vuorotellen kehosi eri lihasryhmiä. Tästä syystä sydämesi joutuu lyhyessä ajassa toimittamaan hapekasta verta eri puolille kehoa, syke nousee ja kaloreita kuluu enemmän. Samalla kehittyy yleinen lihaskuntosi ja hapenkuljetuselimistösi.

Realistiset tavoiteet:
15 viikon tehokiinteytystreenin ja kurinalaisen ruokavalion yhdistämällä, voit lähtötasosta riippuen odottaa jopa 7,5 - 10kg:n painon pudotusta. Ja tämä kaikki rasvasta!

Ohessa vielä asiakkaamme Katin kokemus suunnitelmasta:

"Kävin tammikuussa vuosien jälkeen inbody-mittauksessa (edellinen mittaus 2012) eikä tulokset miellyttäneet. Seurasin 2kk 2-jakoista ohjelmaa, jonka jälkeen liityin verkkovalmennukseen ja aloitin 15vkon tehokiinteytyksen. Ohjelman tunnolliseen läpi viemiseen tosin kulutin päälajini ohella noin 18 vkoa. Käytin samalla Fatsecret-kalorilaskuria, jota käytän edelleen. Kävin elokuussa uudestaan inbody-mittauksessa (samalla laitteella) ja tuloksena oli juuri se mitä pitikin: lihasmassa oli tasan sama ja rasvaprosentti tippunut viidellä! Olen oikein tyytyväinen tulokseen eikä ohjelma mielestäni vaatinut mitään hirveitä ponnisteluja, ainakaan näin valmiiksi liikunnalliselle ihmiselle. Nyt olen aloitellut tuota 6kk salitaustaa omaavan suunnitelmaa ja tarkoituksena olisi taas panostaa lihaskasvuun, etenkin jalat "laahaa" koko ajan muun kropan perässä..💪"

The Kickoff - 15 viikon kotitreenisuunnitelma +

Matalan kynnyksen startti lihaskuntoharjoitteluun!

Tämä suunnitelma on sinulle, joka haluat:

 • polttaa rasvaa ja kiinteytyä
 • lisää voimaa arjen askareisiin
 • hyvää oloa ja energiaa liikunnasta
 • oppia sovittamaan liikunnan osaksi arjen rutiinejasi
 • tulevaisuudessa aloittaa määrätietoisen kuntosaliharjoittelun

mutta koet tällä hetkellä vielä tarvitsevasi oman kodin rauhaa lihaskuntoharjoittelun aloittamiseen omaan tahtiisi.

Tämän suunnitelman tarkoitus on työntää sinut epämukavuusalueellesi, mutta lempeästi. Ensin vain hieman, lyhyiksi ajoiksi kerrallaan, mutta viikkojen edetessä koko ajan kauemmaksi ja korkeammalle. Treenien haastavuus, kesto ja määrä kasvavat pikkuhiljaa, yhdessä sinun voimiesi kanssa.

Treenisuunnitelmalla on kolme päätavoitetta.

1. Lempeä alkusysäys määrätietoiseen lihaskuntoharjoitteluun

Nimensä mukaisesti suunnitelman yksi tärkeimmistä tavoitteista on antaa sinulle alkusysäys määrätietoiseen lihaskuntoharjoitteluun. Aina ei ole järkevintä ostaa heti kuntosalikorttia, palkata Personal Traineria ja suunnata XXL:n urheiluvaateosaston kautta uuteen tuntemattomaan, kuntosalilaitteiden keskelle. Tämän kotitreenisuunnitelman avulla voit harjoitella lihaskuntoharjoittelua oman kotisi rauhassa, ilman välineitä ja ilman kalliita kuntosalijäsenyyksiä.

2. Serotoniineja ja energiaa arkeen

Mieli lepää, kun keho liikkuu. Hien pintaan tuova lihaskuntoharjoitus näkyy fyysisinä muutoksina aivojen mielihyväkeskuksessa ja oman tavoitteen mukaisen harjoituksen tekeminen palkitsee onnistumisen tunteella. Vaikka lihakset väsyvät harjoituksessa, palkitsee harjoitus sinut energisellä ja aikaansaavalla olotilalla.

3. Fyysiset suorat ja välilliset tulokset

15 viikon aikana suoritat yhteensä 48 ohjelmoitua lihaskuntoharjoitusta. 48 harjoitusta, joista jokainen haastaa sinut hieman edellistä kovemmin. Jokaisen harjoituksen jälkeen lihaksesi saavat keholtasi käskyn kasvaa hieman isommaksi ja voimakkaammaksi.

Mitä se tarkoittaa käytännössä?

15 viikon päästä näet peilissä:

 • ryhdikkäämmän version itsestäsi
 • hoikemman version itsestäsi - lihaskuntoharjoitus polttaa rasvaa ja lisääntynyt lihasmassa kasvattaa lepokulutusta
 • iloisemman version itsestäsi - olet noudattanut onnistuneesti tavoitteesi mukaista lihaskuntohjelmaa yli kolmen kuukauden ajan! Mihin haluat tästä jatkaa?

15 viikon päästä tunnet olevasi:

 • vahvempi - vertaa treenipäiväkirjasi ensimmäisen viikon tuloksia viimeisen viikkojen tuloksiin
 • energisempi
 • itsevarmempi ja kuljettajan paikalla fyysisen jaksamisesi osalta

Välilliset tulokset, joita säännöllinen lihaskuntoharjoittelu saa aikaan:

 • hallinnan tunne - "minä päätin, minä tein!"
 • motivaatio lisääntyy muiden terveyden osa-alueiden parantamiseen - ruokavalio, unirytmi, paheet yms.
 • parantunut olo ja jaksaminen näkyy työpaikalla, vapaa-ajalla, muissa harrastuksissa jne.

Treenisuunnitelman sisältö:

15 viikon ajan kaikki suunnitelman lihaskuntoharjoitukset ovat sellaisia, että ne voi suorittaa kotona täysin ilman välineitä. Joskus käytetään apuna kirjapinoa tai vesipulloa, mutta urheiluvälinekauppaan sinun ei tarvitse lähteä.

Treenit ovat jaksotettu 2 - 5 viikon jaksoihin, jotka muuttuvat progressiivisesti haastavimmiksi viikkojen edetessä. Jokaisella jaksolla on oma viikko-ohjelmansa, joka koostuu kestoltaan 15 - 40 minuuttin mittaisista lihaskuntotreeneistä. Myös cardioliikuntaan on oma ohjeistuksensa.

Treenit ovat teemaltaan joitakin seuraavista:

 • koko vartalon treeni
 • ylävartalon treeni
 • alavartalon treeni
 • coretreeni
 • hiit

Treenien liikkeistä löytyy ohjevideoklipit ja sanallinen ohjeistus. Lisäksi niistä on valmiit tulostettavat treenipäiväkirjat, joiden avulla muistat treenien sisällön ja voit merkitä ylös kehityksesi.

Viikkosuunnitelma 15 viikolle:

 • Viikot 1 - 2: Kaksi harjoitusta viikossa - koko vartalon treenejä
 • Viikot 3 - 5: Kolme harjoitusta viikossa - yläkroppa / alakroppa / core
 • Viikot 6 - 10: Kolme harjoitusta viikossa - yläkroppa+ / alakroppa+ / core+
 • Viikot 11 - 15: Neljä harjoitusta viikossa - yläkroppa++ / alakroppa++ / core++ / HIIT (tabata)

Treenisuunnitelma sopii tehtäväksi useita kertoja peräkkäin, koska treenien haastavuutta ja nousujohteisuutta voi säädellä myös itse. Toki viikolla 16 sinusta voi jo tuntua siltä, että kaipaat uutta haastetta ja on aika lähteä kuntosalille..

Kyllä kyllä, tiedän että äkkiseltään menee sormi suuhun, että mikä näistä on juuri minulle.. vai onko mikään?!

Älä huoli, kurssilla ohjeistetaan juuri sinulle parhaiten sopiva treeni. Lisäksi kurssilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu, joten ehdit rauhassa todeta, että löysit rahoillesi vastinetta 🙂

Oikea ruokavalio - kuin oma Ravintoterapeutti verkossa!

Ruokavalion merkitys on vähintään 50% tuloksistasi!

Ravinto-osiosta löydät ohjeet terveelliseen ja tavoitteitasi tukevaan ruokavalioon. Olipa tavoitteenasi lihasten kasvu, maksimivoiman nosto tai laihdutus, keittiössä tapahtuvat valinnat ratkaisevat. Ravinto-osio sisältää myös valmiita dieettejä lukuisille eri kalorimäärille!

Mukana myös lakto-ovo-vege dieetit.

 • VIHDOIN irti sokerista, joka muutoin 100% varmasti sabotoisi treenituloksesi!
 • Saat jopa dieettilaskurin käyttöösi - jos valmiista dieeteistä ei löydy sopivaa, voit koostaa itsellesi päivittäisen tavoitteelliseen treeniin sopivan ruokavalion
 • Makro- ja mikroravinteet, vitamiinit, kivennäisaineet… kohta tiedät millä on OIKEASTI väliä tuloksien ja hyvinvoinnin kannalta
 • Mitä lisäravinteita oikeasti tarvitset... vai tarvitsetko ollenkaan?
 • Totuus kaloreista: täytyykö niitä laskea vai ei, ja ovatko ne kaikki samanarvoisia?
 • Nyrkkisäännöt urheilijan ruokavalioon - helposti noudatettavia ohjeita, kun tiedät miten!
 • Valmiit urheilijan dieetit eri kalorimäärille, ei tarvetta pähkäillä itse
 • Mukana myös lakto-ovo-vege dieetit
 • Kuin henkilökohtainen ravintoterapeuttisi netissä. Oikean ravintoterapeutin tapaaminen (2h) maksaa n. 200€
Kurssin materiaaleihin kuuluu myös Keventäjän käsikirja (Arvo 19,9€). Tutustu tästä>> +

Tiiviis, helppolukuinen ja käytännönläheisiä esimerkkejä sisältävä kirja tekee yhden tämän maailman suurimman ongelman, ylipainon,taklaamisesta yksinkertaista, helppoa ja vaivatonta. Se on paljon luvattu se, mutta jos mietit asiaa, löydät tuttavapiiristäsi, ystävistäsi, perheestäsi tai työkavereistasi kymmenittäin esimerkkejä normaalipainoisista ihmisistä, joiden elämä ei selvästikään ole suurta kamppailua nälän, karkkilakkojen tai minimaalisten annoskokojen kanssa. Jos se on helppoa heille, miksi se ei voisi olla helppoa sinullekin?

Teknisesti asiaa tarkastellen, toiset syövät yli kulutuksensa, toiset kulutuksensa mukaan. Ylipainoisten ja normaalipainoisten ero on siinä, että ylipainoiset ovat tottuneet
syömään yli kulutuksensa ja normaalipainoiset ovat tottuneet syömään kulutuksensa mukaan. Tottuminen tarkoittaa sitä tapahtumien summaa (kasvatus, ympäristö, omat valinnat jne.), joka on johtanut niiden tapojen ja rutiinien muodostumiseen, joka kullakin yksilöllä on tämän elämän perustarpeen, ravinnon saannin, suhteen.

Ja kun johonkin tottuu, se on yksinkertaista, vaivatonta ja helppoa. Esimerkiksi, jos olet ajanut ikäsi autoa suomessa, olet tottunut oikean puoleiseen liikenteeseen. Jos muutat englantiin, joudut totuttelemaan vasemmanpuoleiseen liikenteeseen ja siihen, että auton ratti on ”väärällä” puolella. Toki se aluksi on hankalaa, mutta kun siihen tottuu niin.. helppoa, yksinkertaista ja vaivatonta, eikö vain?

Kirja auttaa lukijansa tämän toisen puoleisen liikenteen saloihin. Teoriaosuus kertoo, miten ihmisen energiatasapaino toimii ja miksi rasva varastoituu tai miksi se palaa energiaksi. Käytännön ohjeet antavat yksiselitteiset ja helposti noudatettavat ohjeet sellaisen ruokavalion laatimiseen, joka johtaa haluamaasi tulokseen, eli rasvan palamiseen ja painon putoamiseen (toki voit ottaa käyttöösi myös Fitness Akatemian valmiita dieettejä). Kirjassa käsitellään myös sitä suurinta ongelmaa elämäntapamuutoksen esteenä, eli ihmistä itseään ja niitä mielen malleja ja väärin muodostuneita rutiineja, jotka alunperin lihomiseen ovat johtaneet.

Tämä ei ole "ihmedieetti, jolla laihtuu 10 kiloa viidessä viikossa", vaan alku uudelle, pysyviä tuloksia tuovalle elämäntavalle.

Olen jo monta vuotta suunnitellut ryhtyväni noudattamaan vastaavanlaista treeniohjelmaa ja dieettiä. Mutta nyt vasta sattui kohdalle sellainen treeni- ja dieettipaketti, että aie eskaloitui todelliseen tekemiseen. Dieetin jouduin erityisruokavalion takia suunnittelemaan itse, mutta se onnistui kätevästi Fitness Akatemian dieettilaskurilla.

Sofia, 25 v

En ole syönyt sokeria sen jälkeen, kun luin teidän "Näin pääset irti sokerista" - osion. Olo energisempi kuin koskaan, päiväunia ei ole tarvinnut nukkua aikoihin! Olen erittäin vaikuttunut tästä kokonaisuudesta - upeaa työtä!

Muutamat liikkeet ovat sellaisia joita en ole aikaisemmin tehnyt, mutta videot ja kirjalliset ohjeet ovat erittäin hyvä apu. Nyt on sellainen tunne, että uskaltaa lähteä salille.

Pekka, 50 v

Tämä keventäjän käsikirja tuli kuin tilauksesta tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni! Olen ns. ikuinen laihduttaja ja aiemmilla kerroilla kilot ovat tulleet
aina takaisin. Tämä kirja kuitenkin antoi uutta näkökulmaa asioihin, kiitos tästä oppaasta!

Milla, 30 v

Mental Fitness - kuin oma Mentaalivalmentaja verkossa!

Kun mielesi tottelee sinua, kehosi tulee kyllä perässä.

Kuinka muodostat treenistä ja terveellisistä elämäntavoista pysyvät rutiinit? Miten ylläpidät motivaatiota? Kuka on vastuussa sinusta ja hyvinvoinnistasi? Fitness Akatemian Mental Fitness osio on omistettu kokonaan korviesi välissä sijaitsevien lihasten treenaamiseen huippuunsa.

 • Valjasta valmennuksessa oppimillasi mielenhallinnan tekniikoilla inhimilliset pelkosi ja halusi tavoitteidesi saavuttamiseksi sen sijaan, että ne olisivat onnistumisesi tiellä
 • Kaikki on kiinni korviesi välistä - erityisesti painonhallinnassa ja lihasten kasvattamisessa!
 • Tehokas tavoitteiden asettaminen ja epäonnistumisen pelon voittaminen... ne kulkevat käsikädessä
 • Mitkä ovat ne kysymykset, jotka sinun täytyy itseltäsi kysyä, jotta pääset sohvalta ylös ja salille helposti… yhä uudestaan!
 • Miten muokkaat uskomuksesi helposti oman etusi mukaisiksi: ne johdattavat sinut alitajuisesti joko sohvalle tai salille, myönnät sen tai et…
 • “Salainen Pepsodent Efekti" 🙂 ja sen hyödyntäminen treenaamisessa...
 • Henkilökohtaisen valmentautumisen ykkösgurujen opit maailmalta, valmiiksi pureskeltuna ja harjoitteluun sovellettuna
 • Kurinalaisuus yhdellä elämän osa-alueella heijastuu koko elämään. Kun saavutat tulokselliseen lihaskuntoharjoitteluun tarvittavan asenteen, huomaat lukemattomien muidenkin ovien avautuvan elämässäsi kuin itsestään!

Olen päässyt kuntosalitreenaamiseen kunnolla kiinni ohjelman avulla(aloittelijan ohjelmalla olen lähtenyt liikkeelle), mikä on iso juttu tässä vaiheessa vuosien liikkumattomuuden jälkeen.

Tykkään myös, että ohjelmassa huomioidaan myös psyykkinen puoli treenauksessa. Luovutan itse helpolla harrastuksista, joten kaikki mikä auttaa sitoutumaan liikkumiseen on bonusta.

Hanna, 35 v
Trainer4You Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja Aleksi Hentilä.

Oletko epäröinyt lihaskuntoharjoittelun aloittamista, koska et tiedä tarkkaan mitä pitää tehdä, minkä verran pitää tehdä ja miten se pitää tehdä? Enään sinun ei tarvitse miettiä 🙂

Trainer4You Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja Aleksi Hentilä. Fitness Akatemian perustaja ja oppaasi kurssilla
Trainer4You kuntosalivalmentaja ja urheiluhieroja Tommi Eerola.

Tiedän “sali-markkuja”, jotka treenaavat kovaa ja korkealta mutta tuloskehitys on pysähtynyt aikoja sitten. Sinun ei tarvitse tehdä samaa virhettä, sillä kurssilla opit syklittämään treenisi oikein.

Trainer4You kuntosalivalmentaja ja urheiluhieroja Tommi Eerola. Aivot Fitness Akatemian treenisuunnitelmien takana
Psst... Sinä siellä! Tiedän miksi olet siinä! (Klikkaa tästä ja lue tarina Fitness Akatemian taustalla.) +

En ole mikään selvännäkijä, mutta olen melkoisen varma, että tiedän miksi olet tässä.

Mutta ensin, minun on kerrottava jotain sinulle HYVIN tärkeää.

Oli vuoden 2009 syksy, ja olin tullut vihdoin tilanteeseen, jossa huolettomat elämäntavat alkoivat vaatia verojaan. Tupakointi, ylensyönti ja lähes olematon liikunta näkyivät puntarilla, fiiliksessä ja lopulta myös itsetunnossa.

Työkaverini lempeä ilmaisu, ”snadisti putte sohvaperuna”, oli viimeinen niitti. PÄÄTIN laittaa elämäntapani remonttiin.

Tupakoinnin lopettaminen onnistui kaikkien, eniten itseni yllätykseksi. Ehkä olin päättäväisempi sohvaperuna kuin uskoinkaan :)

Alkoi myös ahkera kuntosaliharjoittelu: 4 kertaa viikossa ja muuta urheilua vielä päälle mausteeksi.

Näin kului rattoisasti vuosi, toinen… ja vielä kolmaskin.

Salilla oli kivaa ja niin latasin salikorttiin kuukauden toisensa jälkeen. Siitä tuli elämäntapa. So far so good.

MUTTA… VAIN YKSI ASIA PUUTTUI: TULOKSIA EI NÄHNYT AINAKAAN PALJAALLA SILMÄLLÄ!

Usko tai älä: siitä huolimatta, että kävin salilla jatkuvasti, kukaan ei olisi sitä arvannut ulkonäköni perusteella… jollen olisi innokkaasti sitä kertonut kaikille, jotka jaksoivat kuunnella. Itse asiassa paino vain kasvoi.. tupakan sijaan maistui karkki.

Noh.. Lopulta kuitenkin maltoin laskea puntit hetkeksi ja ’otin silmän käteen’.

Aloin oikeasti tutustumaan siihen, mitä lihaskuntoharjoittelu on ja mitä on ’tavoitteellinen treeni’. Olin peräti niin epäsuomalainen, että kysyin neuvoja viisaammiltani! Kiinnitin myös ensimmäistä kertaa kunnolla huomiota RAVINTOON.

ONNEKSI tein niin. Muutos oli lähes järkyttävä, kun laitoin muutaman perusasian kuntoon harjoittelussa neuvojen mukaan… ja aloin syödä tavoitteideni mukaisesti!

Seuraavan vuoden aikana kehityin enemmän kuin aikaisempien kolmen vuoden aikana yhteensä.

PUOLET VÄHEMMÄN SALIAIKAA, FIKSUMPAA TREENIÄ, VIHDOINKIN SELVÄSTI NÄKYVIÄ TULOKSIA!

Yhtäkkiä maksimitulokset nousivat huomattavasti kovempaan tahtiin kuin ennen. Tulokset alkoivat näkyä myös peilissä – mikä on nuorelle miehelle aina tärkeää! :)

Hauskinta oli, että nyt vietin salilla puolet vähemmän aikaa kuin ennen. Kun salilla tekee oikeita asioita, oikeaan aikaan, oikean määrän ja oikeassa järjestyksessä, siellä ei tarvitse viettää ikuisuuksia.

Tässä kohtaa tarinaani ilmestyy jännittävä käänne.

Olin alkanut ylläpitää Treeniohjelma.org -sivustoa harrastusmaisesti, ja kirjoittaessani sivuston sisäpiiriläisten uutiskirjettä, havaitsin tuttujen asioiden toistuvan palautteessa.

Hyvin pian tuli selväksi, etten suinkaan ollut kuulunut vähemistöön treenatessani täysin väärin ja suorastaan turhaan!

EN OLLUTKAAN OLLUT AINOA SALILLA VAIN AIKAANSA TUHLAAVA – PALAUTTEEN PERUSTEELLA TEHOTON PÄIN HONKIA TREENAAMINEN NÄYTTI OLEVAN ENEMMÄN SÄÄNTÖ KUIN POIKKEUS

Samoihin aikoihin tapasin Trainer4You-kuntosalivalmentaja ja urheiluhieroja Tommi Eerolan, jonka kanssa saimme suorastaan loistavan idean. :)

Kun kerran valtaosa ihmisistä aloittaa treenaamisen väärin tai ei aloita ollenkaan, koska ei tiedä mistä aloittaa, niin on korkea aika tehdä asialle jotain!

Tommin rautainen ammattitaito ja minun vaatimaton unelmani parantaa Suomen kansanterveys kertaheitolla tuottivat nopeasti hedelmää.

Syntyi Fitness Akatemia!

Fitness Akatemian tarkoitus on auttaa sinua välttämään ne virheet, joita käytännössä KAIKKI lihaskuntoharjoittelun aloittavat tietämättään tekevät ja kärsivät siitä tuskastuttavan hitaiden tulosten muodossa.

Tiedämme voivamme auttaa sinua, koska ”been there, done that!” Olemme molemmat todenneet teoriassa ja käytännössä, että millä tavalla todellisia tuloksia saadaan aikaan!

Haluamme auttaa sinua, jotta voit hypätä yli ne minun kärsimäni 3 vuotta turhaa harjoittelua ja voit aloittaa treenin kerralla oikein, turvallisesti ja tehokkaasti.

Tässä kohtaa varoituksen sana: oikea, turvallinen ja tehokas treeni EI tarkoita helppoa! (Mutta se on silti helppo oppia…)

Jos siis olet etsimässä ”helppoa ratkaisua”, voit vapaasti surffata eteenpäin, anteeksi että tuhlasin aikaasi.

Olet vielä täällä?

Hyvä, onnittelut!

Emme siis voi tehdä tätä matkaa sinulle helpoksi, mutta voimme pilkkoa prosessin askel askeleelta seurattaviksi palasiksi, jotta onnistumisesi on varmaa, olipa tavoitteesi painon pudotus, lihasten kasvatus TAI molemmat!

Tiedämme, että valitettavan monilla motivaatio saliharjoitteluun hiipuu, kun ei tiedä tarkkaan mitä siellä pitäisi tehdä ja treeni menee pelkäksi kuntopyörän polkemiseksi tai tivolimeiningiksi - joka laitteessa käydään kerran heilumassa. Tämä verkkovalmennus on sitä varten, että voit välttää kyseisen kohtalon.

FITNESS AKATEMIASSA SAAT YKSITYISKOHTAISET ASKELMERKIT TULOKSELLISEEN HARJOITTELUUN!

Fitness Akatemiassa opit täsmälleen mitä teet salilla, milloin se on parasta tehdä ja minkä verran teet kerralla. Vinkki: suurempi määrä treeniä ei aina välttämättä tuo parempia tuloksia…

USEIMMAT FITNESS AKATEMIAN TREENISUUNNITELMAT ALKAVAT KORKEASYKKEISELLÄ LIHASKESTÄVYYSJAKSOLLA – HEITÄ HYVÄSTIT YLIMÄÄRÄISELLE RASVALLE

Treenisuunnitelmat ovat laadittu nousujohteisesti siten, että:

 • Ensin rakennetaan lihaskestävyys: totutetaan lihakset treeniin, opetellaan tekniikat huolella ja poltetaan huomattavat määrät rasvaa.
 • Seuraavaksi suoritetaan voimakestävyysjakso: myös voimakestävyysharjoittelu sopii hyvin painonhallintaan, mutta sen päätarkoitus on parantaa lihasten kykyä ylläpitää voimaa ja näin rakentaa pohjaa tulevalle harjoittelulle.
 • Viimeisenä treenisuunnitelmissa on perusvoimaharjoittelu: rakennetaan lihasta ja muokataan kehoa uuteen uskoon.
 • Poikkeuksena Ylävartalon voimannosto ja Salikundin level up suunnitelmat, joissa mennään maksimivoimaportaalle asti.

Kuten huomaat, kyseessä ei ole mikään NELJÄSSÄ VIIKOSSA RANTAKUNTOON ihmedieetti, vaan oikeita tuloksia tuova, pitkäjänteistä harjoittelua ja treenin syklitystä oikeaoppisesti opettava valmennus, jonka perimmäinen tarkoitus on muodostaa treenaamisesta sinulle pysyvä elämäntapa.

(Extrana – yleisön pyynnöstä – mukana myös kuuriluontoiset 15 viikon TEHOMASSA ja TEHOKIINTEYTYS treenisuunnitelmat. Ensimmäinen soveltuu sinulle, jolla on tavoitteena vain ja ainoastaan kasvattaa lihasta mahdollisimman paljon ja mahdollisimman nopeasti ja jälkimmäinen sinulle, joka haluat pudottaa rasvaprosenttiasi mahdollisimman nopeasti mutta lihasmassasi säilyttäen. TEHOKIINTEYTYS on toteutettu aerobisen yhdistelmäharjoittelun menetelmällä.)

Etkö halua ensimmäiseksi suunnata salille? No problem, Fitness Akatemiassa löytyy myös kotitreeniohjelmat sinulle, joka haluat rakentaa peruskuntosi oman kodin rauhassa.

Fitness Akatemiassa opit myös kaiken tarpeellisen ravinnon merkityksestä harjoittelussa – miten pääset irti mm. sokeriaddiktiosta, huomioit oikein mikro- ja makroravinteet ruokavaliossasi, ja niin edelleen.

Kuten kaikki elämässä, myös lihaskuntoharjoittelussa on kaikki loppujen lopuksi kiinni ”korvien välistä”. Tästä syystä Fitness Akatemiassa on varattu varsin paljon palstatilaa Mental Fitnessille eli henkiselle valmentautumiselle.

Olemme tehneet Fitness Akatemiasta sinulle helppokäyttöisen verkkokurssin, josta löydät KAIKEN tarvittavan tielläsi kohti uusia terveellisiä elämäntapoja ja mahtavia treenituloksia.

Verkkokurssilta löydät siis kahdeksan erilaista treenisuunnitelmaa kuntosalille (+ extra ohjelmat ja kotitreenit), joista löydät varmasti juuri sinun tavoitteeseesi sopivan! (Ehdit todeta sen omin silmin 30 päivän tyytyväisyystakuun aikana :)). Kurssilta löytyy myös lukuisia valmiita dieettejä eri kalorimäärille, joista löydät varmasti juuri sinun tavoitteisiisi sopivan (ja jos et löydä, dieettilaskurilla laadit sellaisen dieetin helposti!).

Päivitämme verkkokurssin sisältöä jatkuvasti kurssilaisilta saamamme palautteen mukaan (ei huolta, saat aina uudet päivitykset maksutta, lopun ikääsi).

Jos kurssin sisällössä on jotain mitä et ymmärrä, kysy heti! Me vastaamme nopeasti ja asiantuntemuksella.

Ai niin. Kuinka tiedän syyn, miksi olet tässä? Koska uskon, että olet vastaavassa samassa tilanteessa kuin minä syksyllä 2009 – on vihdoin muutoksen aika! :)

Nähdään toisella puolella… tämä päätös on tähtihetkesi!

Terveisin,

Aleksi & Tommi

Fitness Akatemian perustajat, kaksi tavallista kaverusta, joiden mielestä kenenkään ei tarvitse jäädä makaamaan sohvalle sen vuoksi, ettei tiedä mistä aloittaa! Missionamme on myös pelastaa ne salille jo ehtineet, jotka treenavat tietämättään lähes turhaan.

PS. Saat siis keskiverto Personal Trainerin tuntihinnalla KOKO paketin: pääsyn LOPPU IÄKSESI Fitness Akatemian verkkosisältöön, joka sisältää harjoitteluohjelmat kotiin ja kuntosalille, yksityiskohtaiset ja helposti noudatettavat ruokavalio-ohjeet ja mentaalisen valmentautumisen vinkkejä. Tällainen tarjous ei kävele joka päivä vastaan!

Trainer4You Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja Aleksi Hentilä, oppaasi ja ystäväsi kurssilla

Lähtötilanteessa

Trainer4You Kuntosalivalmentaja Tommi Eerola. Aivot Fitness Akatemian treenisuunnitelmien takana.

Tiesitkö: Juokseminen on hyvää treeniä, mutta lihaskuntoharjoittelu kasvattaa aktiivista lihasmassaa, joka polttaa rasvaa levossakin, joten se on painonhallinan kannalta tehokkaampaa.

Tiesitkö: Lihaskuntoharjoittelu parantaa voimaa, nopeutta ja yleistä suorituskykyä. Lihaskuntoharjoittelu kehittää lihasmassan lisäksi tasapainoa ja kehonhallintaa sekä vahvistaa luustoa ja niveliä tukevia rakenteita.

Tiesitkö: Lihaskuntoharjoittelu ehkäisee mm. diebetesta ja osteoporoosia, parantaa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa sekä lihastasapainoa ja ryhtiä.

Tiesitkö: Fyysinen hyvinvointi on sidoksissa psyykkiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Kun fyysinen hyvinvointisi kasvaa, olet onnellisempi, itsevarmempi ja myös psyykkisesti vahvempi.

Kata

Kurssilla on paljon tietoa, mutta ne on hyvin eritelty ja selkeästi esillä. Valmis treeniohjelma ja -taulukot tekee harjoittelun kyllä helpoksi. Kun ajatustoiminta on tehty jo valmiiksi, ei tarvitse itse kuin käydä tekemässä seuraava treeni, eikä treenejä tee mieli jättää välistä, kun tuntuu muuten että “jäisi tavoitteista jälkeen”.

Kata 19 v

30 päivän 100% rahat takaisin -takuu!

Jos toteat, että Fitness Akatemian verkkovalmennus ei vastaa tarpeitasi, ilmoita siitä 30 päivän sisällä osoitteeseen aleksi@fitnessakatemia.fi. Maksamme sinulle kurssimaksun takaisin, ilman lisäkysymyksiä.

Liity mukaan nyt ja vie treenisi seuraavalle tasolle!

Valmennuksen sisältö on käytössä lopun ikää.

Kesätarjous 69€30vrk tyytyväisyystakuu

En aluksi uskonut, että nettivalmennus voisi toimia, mutta päätin kokeilla. Ja se kyllä kannatti. Teiltä saa kullanarvoisia vinkkejä ja ihana, kun uskaltaa kysyä outojakin kysymyksiä. 🙂

Johanna

 

Tässä kaksi useimmin kysyttyä kysymystä kurssiin liittyen, joita sinäkin saatat pohtia:

1. Kuuluvatko kaikki treenisuunnitelmat tuohon hintaan?

Vastaus: Kyllä kuuluvat, sinulla riittää siis selkeitä ja tuloksellisia saliohjelmia vuosiksi eteenpäin. Lisäksi kurssin teoriaosiossa on niin paljon asiaa kuntosaliharjoittelun perusteista, että osaat pian itsekin laatia itsellesi sopivia treeniohjelmia. Eli jatkossakaan sinun ei tarvitse sijoittaa muihin verkkovalmennuksiin tai Personal Traineriin.

2. Varmistan vain, että onko tuo kertamaksu siis vuosimaksu vai mikä?

Vastaus: kertamaksu ei ole vuosimaksu, vaan nimensä mukaisesti se maksetaan vain kerran. Tällä maksulla saat käyttää kurssin sisältöjä niin kauan kuin haluat.

Voit maksaa myös ePassilla!

Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen valmennusmaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
*Valitse SporttiPassin verkkomaksut
*Aloita kirjoittamalla valikkoon Fitness Akatemia. Kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina "seuraava"
*Kirjoita summa euroissa (89)
*Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi. Ole huolellinen, koska tähän osoitteeseen lähetetään ohjeet kurssille kirjautumista varten.
*Paina maksa
*Maksusta pitäisi tulla meille automaattisesti ilmoitus ePassin järjestelmästä, mutta varmuuden vuoksi voit laittaa vielä viestiä maksustasi osoitteseen aleksi(at)fitnessakatemia.fi
Kun maksu on rekisteröity, saat sähköpostiisi ohjeet kurssille kirjautumisesta. Lähetämme ohjeet mahdollisimman pian, viimeistään vuorokauden sisällä.

 

HUOM! Epassimaksuissa ei ole rahat takaisin takuuta.

Voit käyttää maksamiseen Smartum saldoasi tai liikuntaseteleitäsi

Maksaminen Smartum saldolla:

1. Etsi SmartumPay sovelluksella käyttöpaikka Fitness Akatemia

2. Syötä maksun summa ja ota screenshot kuitista

3. Maksettuasi lähetä minulle viesti ja kuitti osoitteeseen aleksi@fitnessakatemia.fi

4. Saat kirjautumistunnukset sähköpostiisi, yleensä muutaman tunnin kuluessa.

Maksaminen Smartum seteleillä:

Ota yhteyttä aleksi@fitnessakatemia.fi

Huom! Smartum maksuissa ei ole rahat takaisin takuuta.

Maksaaksesi Tyky-online saldolla tai Tykyseteleillä ota yhteyttä aleksi@fitnessakatemia.fi

 

Huom! Tykymaksuissa ei ole rahat takaisin takuuta.

Löydät Fitness Akatemian Edenredin käyttökohdehaulla "Liikunta- ja kulttuuripalvelut" alta. Voit maksaa kurssin käytössäsi olevalla MyEdenred saldolla.

Maksettuasi lähetä viestillä kuitti osoitteeseen aleksi@fitnessakatemia.fi, sillä maksuista ei tule meille automaattista viestiä.

Jos haluat maksaa Virikeseteleillä, ole yhteydessä aleksi@fitnessakatemia.fi

 

Huom! Edenred maksuissa ei ole rahat takaisin takuuta.

Yllättävän halpaa(ko)? Klikkaa tästä ja lue perustelut huomattavan edullisen hinnan takana. +

Saamme lähes päivittäin sähköpostitse kysymyksiä kurssin hinnasta:

”Maksetaanko tuo 79€ joka kuukausi?”

”Sisältyykö tuohon 79€:hen siis jokaisen tasoryhmän treenisuunnitelmat?”

jne.

Kun vastaamme että: ”Kyseessä on maksu joka maksetaan vain kerran ja kyllä, sisältää kaiken.”, niin reaktio on monilla, että onpa ”epäilyttävän halpa”.

Toki voisimme laskuttaa kurssista kerta rysäyksella vaikka 300€ tai periä esimerkiksi sen 79€ joka kuukausi MUTTA Fitness Akatemian perustamisen ideana ja tarkoituksena on mahdollistaa asianmukainen opastus ja tuki lihaskuntoharjoitteluun ja painonhallintaan KAIKILLE.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan ”eräs merkittävä tekijä sosiaaliryhmien välisiin terveyseroihin on tulojen ja varallisuuden epätasainen jakautuminen.”

Yksi käytännön tasolla nähtävä esimerkki on juurikin lihaskuntoharjoittelun ja painonhallinnan tueksi tarjolla olevat personal trainereiden ja ravitsemusterapeuttien tarjoamat palvelut. Pienempituloisilla ei ole varaa sijoittaa näihin palveluihin niiden edellyttämää summaa ja tällöin henkilökohtaista terveyttä ja hyvinvointia parantavan projektin onnistumisen todennäköisyys väistämättä pienenee.

Fitness Akatemia on tehnyt Kestävän kehityksen toimenpidesitoumuksen, jonka mukaan mahdollistamme toiminnallamme yhdenvertaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen hyvinvointiin, tulotasosta riippumatta.

Sitoumus löytyy täältä>>

Joten, hinta olkoon epäilyttävän halpa jatkossakin :)

Toki jos on rahaa niin että ranteita pakottaa, niin kurssimaksun voi maksaa joka kuukausi, vaikka ihan kannatuksen vuoksi ;)

-Aleksi & Tommi

Bonusmateriaalit: saat tämän kaiken kaupan päälle!

Maksutavoista +

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottokortit

Luottokorttimaksut tapahtuvat verkkokurssialusta Campwiren kautta.