Palautteet

Toimiiko tämä? Voiko verkkovalmennuksella saada tuloksia?

Niin.. Jokaisessa valmennuksessa, olipa se sitten verkkovalmennus tai henkilökohtainen valmennus, tulokset riippuvat sinusta. Ei valmentajasta, ei lukemastasi kirjasta tai käymästäsi verkkovalmennuksesta. Loppujen lopuksi sinä olet se joka skippaa donitsin tai tekee sen tuskallisen kyykkysarjan.

Mutta voiko Personal Trainerista tai Verkkovalmennuksesta olla apua matkalla kohti tavoitteita ja unelmia? Vastaus on sama kuin kysymykseen: Auttaako kartta ja kompassi suunnistajaa?

Mutta niihin asiakaspalautteisiin! Kurssille on ajastettu anonyymi asiakastyytyväisyyskysely, joka lähtee jokaiselle jäsenelle puoli vuotta liittymisen jälkeen. Alla dataa vastauksista ja sanallisista palautteista.

Asiakaspalautteet 21.9.2015

Sanallisia palautteita:

Puolessa vuodessa onnistuin pudottamaan painoa 15 kg. Salilla käynti ja liikkuminen ovat nyt minulle tärkeä harrastus, josta myös nautin. Ihannepainoon on vielä jonkin verran matkaa, mutta nyt ei ole enää yhtään syytä jättää leikkiä kesken. Mahtava kurssinne antoi selkeän ohjelman/suunnitelman, jota noudattamalla pääsin ensimmäiseen tavoitteeseeni lopulta aika vaivattomasti. Voin siis kertoa että kurssinne toimii, mikäli sitä pystyy tarkasti noudattamaan! Hienoa työtä!

Painoa olen saanut pudotettua 3-4 kiloa (160 cm, lähtöpaino 67-68kg, nyt n. 64kg. Lihaskunto on parantunut, kiinteytymistä havaittavissa ja yläkropassa alkaa lihakset jopa erottua. Juoksuvauhtikin on parantunut ja painoja nousee enemmän eli voima on kasvanut. Yleinen fiiliskin on kohentunut, kun olen itse itseeni tyytyväisempi! Alunperin etsin itselleni vain uusia kuntosaliohjelmia, mutta tämä Fitness Akatemian paketti lunasti odotukset kaikilla asteikoilla, koska en ollut niinkään miettinyt ruokavalion tai mentaalivalmennuksen merkitystä. Niistähän se itse asiassa lähtee.  On todella hienoa, että kurssille pääsee aina tarkistamaan ja kertaamaan asioita, erityisesti olen sitä sokerin vaikutuksien vahingollisuutta kerrannut ja kerrannut, etten söisi karkkeja. Kiitos teille tästä valmennuksesta!

Koko teidän jengille suuret kiitokset siitä, että olette tälläistä Akatemiaa rupeneet pitämään. SUURET KIITOSET siitä! Tulen olemaan aina iän ikkuinen FA:n jäsen.

Olen ollut erittäin tyytyväinen, ohjelmat on helppo ottaa käyttöön ja myös noudattaa.. Ainakin minä olen saanut aina vastauksen kysymyksiini, pidän erittäin tärkeänä juurikin sitä.. Kehitystä on tullut, käyttetävät painot noussut mukavasti ja ehkä lihastakin pikkasen =)

Tämä on todella hyvä juttu kotitreenaajalle. Kun asuu syrjässä ja salit ja pt:t kaukana niin tämä toimii. Kotoa löytyy kaikki tarvittava, eikä tarvitse miettiä mitä tekisi. Rahaa ja aikaa säästyy ja tuloksia tulee. Ja kaikki on kerrottu selvällä suomen kielellä. Olen suositellut tätä monille. Iso kiitos :)

En jaksanut noudaattaa ruokavaliosuosituksia. Siihen tarvitsisin lisätsemppausta.

Kiitos! Fitnessakatemia on antanut nimenomaan treeniin pitkäjänteisyyttä ja inspiraatiota. Uusia liikkeitä ja treeniohjelmia on mukava tahkota läpi. Treeni olisi muuten huomattavasti yksipuolisempaa ja lopulta tylsää.

Noin 6kk salitauon jälkeen ohjelmat ovat auttaneet pudottamaan painoa ja palauttamaan kuntoa mukavasti.

Lähtötilanne oli jo hyvä. Nyt kuitenkin voimataso noussut mukavasti kautta linjan 🙂 [Level-up 12kk]

Kiitti paljon hyvät sivut. Antoi mukavan kipinän salihommiin ku ei tarvii miettiä mitä tehdä ku kaikki tieto löytyy samalta sivulta. (7kg painon pudotus + lihasmassaa tuli jonkin verran lisää.)

Jotain tieteellisempää perustelua voisi lisätä ohjelmiin. Esim. miksi jotain sarjaa/toistoa tehdään tietty määrä. Ja vaikka pätkäpaastoilusta jotain? [Perusteluja lisätty sittemmin :)]

Treenaaminen on ollut mielekästä koska treeniohjelmat on valmiina. Ei tarvitse miettiä mitä seuraavaksi. Ruokavalioon ja syömiseen tullut paljon hyviä vinkkejä sivuston kautta. Ei ollut paha investointi. Lisäksi fitness24/7 tarjous sopi minulle mainiosti. Olen myös ostanut aminopörssistä lisäravinteita missä alenusta on tullut käytettyä. Kiitos tästä.

Olen onnistunut lisäämään lihasmassaa ja voimaa hankkimatta kehoon turhaa rasvaa. Tein ”puolen vuoden reeni suunnitelman salitaustaa omaavalle” aluksi läpi ja nyt tahkoan läpi 15 viikon tehomassa treeniä.

Olen saanut hieman enemmän voimaa käsiin. Käsivoimat ovat olleet aiemmin heikko kohta.

Loistava systeemi teillä, kiitos siitä =D

Paino on hiukan noussut mutta sitä ei ollut tarkoituskaan pudottaa. mittauksien mukaan nyt puolessa vuodessa 1,3kg tullut lisää lihasta ja mikä parasta niin ne on tullut rinta selkä vatsa alueelle. rasvaprosentti on tippunut 1,4 %. kehitykseen olen todella tyytyväinen 🙂

Suurin tavoitteeni oli päästä kiinni liikunnallisempaan elämäntapaan, ja se on onnistunut. Lihaskunto ja voima ovat lisääntyneet mukavasti, ja paino on pysynyt haluamissani raameissa. Saliohjelmat ovat toimineet loistavasti. Aloittelijan puoli vuotta on nyt takana, ja aloitin uuden ohjelman viikko sitten. Hieman jännittää, miten tämä uusi rytmi lähtee sujumaan. Ruokapuoleen ja henkiseen hyvinvointiin minun pitäisi vielä satsata.

Paino pysynyt aikas samana mutta housukoko pienentynyt huomattavasti. Lihaskunto alkaa olla hyvällä mallilla, ruho näyttää jo melkein hyvältä. Ilman tätä kurssia olisi jäänyt terve selkä saamatta. nyt tuntuu elämä aivan erilaiselta. tullut itseluottamusta lisää kun ei tartte ruhoaan hävetä.

Sivustonne on ihanat ja ohjelmat on hyviä. Täysi 10.

Paino pudonnut, lihasmassa kasvanut, eli koko paketti sopivaa vauhtia kiinteytynyt! 🙂

Olen noudattanut aiemminkin terveellisiä ja fitnessakatemian suuntaista ruokavaliota. Lähin hakemaan parempaa lihaskuntoa ja sitä olen saanut.

Olen ollut jo pidempään ahkera liikkuja ja noudattanut terveellistä ruokavaliota, mutta ohjeidenne avulla sain lisää potkua ja systemaattisuutta treeniin, en enää salilla räpellä vähän sitä sun tätä vaan teen vuorossa olevan ohjelman ja sillä selvä. Kiitos siis selkeistä ohjeista ja ainaisjäsenyydestä! Tosi kiva kun teidän luokse voi aina palata ilman lisämaksuja. Luen laatimianne tekstejä aina uudestaan ja uudestaan, ja saan niistä intoa jatkaa terveyden tiellä.

Olen edistynyt niin painonpudotuksessa kuin kunnon kohotuksessakin

Kehitystä ja kiintetymistä on tapahtunut huomattavasti vielä 45 vuotiaanakin.

Olen jonkin verran sairastellut niin en ole täysin tyytyväinen omaan suoritukseeni.

Vaikka hyvinvointini ja terveyteni ovat ennallaa, olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, että liityin Fitness Akatemiaan. Mielestäni sieltä saan paljon haluamaani tietoa ja mikä tärkeintä, voin aina palata katsomaan tietoja. Elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan, joten on hyvä, että voi palata asioihin silloin, kun ne oavt itselle ajankohtaisia. Myös se että sivuilla on paljon erilaisia ohjeita on hyvä koska myös tavoitteet yleensä muuttuvat ajan myötä. Tämä on yksi parhaita juttuja johon olen liittynyt.

Nyt olen hyvässä kunnossa ja kunto kohenee edelleen, mistä olen erittäin iloinen, vieläkö tuo paino lähtis tippumaan niin olis ihan täydellistä

Keväällä ehkä parantu lihaskunto hieman, mutta kesä on tehnyt tehtävänsä ja päästänyt ennalleen :)

Lihaskunto on parantunut. Mutta erään onnettomuuden takia ei ole pystynyt tekemään kaikkea mitä oli ajatellut. Mm. olkapään vamma esti täyden tehon

Olen ollut todella tyytyväinen sivustoon ja saanut paljon enemmän järkeä omaan treenaamiseen teidän ansiosta.. Iso kiitos!!

Mielestäni ohjelma/ohjelmat, joita olen seurannut on ehkä hiamn tylsiä.

Tuloksia on tullut alusta asti. Ohjelma on pääpiirteittäin ollut toimiva itselleni.

Ohjelmat on todella hyviä ja tuloksia antavia. Motivaatioon olis kiva saada välillä puustia?? esim instagram kuvina. Aion todella jatkaa teidän ohjelmilla jatkossakin.

Itse olen tehnyt salikundin 12 kuukauden treeniohjelmaa ja haluaisin valikoimaan mm. lisää ohjelmia ja tietoa , vaikka siitä kuinka jatkaa kun tietyn ohjelman saa suoritettua. Olisi innostavaa jos uusia treeniohjelmia tulisi sopivin väliajoin lisää. Ps. Olen ollut todella tyytyväinen sivustoon ja saanut paljon enemmän järkeä omaan treenaamiseen teidän ansiosta.. Iso kiitos!!

Kiinteytymistä on tapahtunut, vielä pitää jatkaa

Painonhallinta on parantunut hyvien ruokavaliovinkkien ja säännöllisen kuntoilun ansiosta. Lihaskunto parantunut silminnähden eli oikeaan suuntaan ollaan menossa! Selkeät ohjeet/ohjelmat ja riittävän haasteelliset tavoitteet. Kiitos!

Kiitos tästä akatemiasta. Salilla käynti helpottui huomattavasti, kun sain ohjelman, mitä tehdä. Puoli vuotta meni nopeasti ja uusi ohjelma on aloitettu. Toiveena ohjelmaa, joka painottuisi takapuolelle. Vaikka joku lyhyempi tehotreeni.

Vuoden salimimmin level up ohjelma on ollut tähän asti minulle sopiva. Sarjapainot ovat kivasti kasvaneet ohjelman edetessä, eikä yhtään loukkaantumista ole sattunut ja näin puolenvuoden treenin jälkeen on tulokset hyvinkin jo näkyvästi havaittavissa 🙂

Voimatasoni ja lihaskunto on parantunut huomattavasti. Muutama työkaveri kokeili myös ,ja olivat tyytyväisiä

Hyvinvointi ja terveys on parantunut enemmän kuin hieman mutta vähemmän kuin huomattavasti. 😀 Olen liikkunut jo ennen saliohjelman aloittamista mutta en näin säännöllisesti. Lihaskunto ja voima on parantuneet ja paino on siinä sivussa hiukan tippunut. Tavoittitteena on kehittää lihaskuntoa ja samalla hyvinvointia entisestään. Salilla käynti tulee varmasti jatkumaan!

Huomaa kropasta, että on muokkaantunut ja voimaa paljon enemmän

Mitä mielessä?